Stoiximan Super League

Καμία απόφαση εν θερμώ με Λόπεθ στον Ατρόμητο

Η νέα ήττα του Ατρόμητου, αυτή τη φορά από τον Βόλο, σκόρπισε ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό και απογοήτευση στον Ατρόμητο, όμως καμία απόφαση για τον μέλλον του Άνχελ Λόπεθ δεν θα παρθεί εν θερμώ.

Πιο βαρύ από ποτέ είναι το κλίμα στον Ατρόμητο, αφού οι Περιστεριώτες ούτε τώρα δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη μετά από 13 συνολικά ματς με τον Άνχελ Λόπεθ στο πάγκο τους (φιλικά και επίσημα), ενώ το γεγονός ότι η εμφάνιση ήταν ξανά απογοητευτική, χειροτερεύει τα πράγματα.

Αναμφίβολα, ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση, όμως οι «κυανόλευκοι» αποφάσισαν να μην πάρουν καμία απόφαση εν θερμώ, μετά και το κακό αποτέλεσμα στο Βόλο, θέλοντας έτσι να εξετάσουν όλα τα δεδομένα πριν προχωρήσουν σε κάποια εξέλιξη αναφορικά με τον πάγκο τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, οι κύριοι Σπανός και Αγγελόπουλος που «τρέχουν» την ομάδα, θα τα πουν με τον Λόπεθ και τους συνεργάτες του, αφού μιλάμε για έναν προπονητή που πέρσι έκανε εξαιρετική χρονιά και τον πίστεψαν στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x