Stoiximan Super League

Ατρόμητος-Κηφισιά: Γηπεδούχοι για… κεφαλαιοποίηση, φιλοξενούμενοι για… ανάσα

Την Κηφισιά υποδέχεται ο Ατρόμητος, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν για διαφορετικούς λόγους το θετικό αποτέλεσμα. Σέντρα στις 19:00.

Με την αναμέτρηση Ατρόμητος-Κηφισιά, η οποία θα διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης (4/1, 19:00), ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Ο Ατρόμητος αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο το 2023. Η επίδραση του Σάσα Ίλιτς είναι εμφανής και δεν έχει περιοριστεί σε ένα... μικρό χρονικό διάστημα (όπου συνήθως η έλευση ενός νέου τεχνικού σε μια ομάδα φέρνει και ψυχολογική ανάταση στις τάξεις της). Άλλωστε, με τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο τους, οι Περιστεριώτες τρέχουν αήττητο σερί εννέα αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (4Ν-5Ι). Οι «κυανόλευκοι», λοιπόν, είπαν «αντίο» στο προηγούμενο έτος παίρνοντας νίκη (3-2) επί του Παναθηναϊκού και «Χ» (0-0) με τον Ολυμπιακό. Και τα δύο παιχνίδια στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, όπου θα αγωνιστούν και σήμερα, επιδιώκοντας να κεφαλαιοποιήσουν τα δύο προαναφερθέντα σημαντικά αποτελέσματα. Εξάλλου, χθες είδαν τον Αστέρα Τρίπολης (6ος, 23β.) και τη Λαμία (7η, 20β.) να παίρνουν μεγάλες νίκες κόντρα σε Άρη και Ολυμπιακό, αντίστοιχα. Έτσι, όντας 8οι (16β.), θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στην εξάδα.

Από την άλλη, η Κηφισιά έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το 2023. Κι αυτό διότι υπέστη πολύ βαριά εντός έδρας ήττα (0-6) από τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα, είχε προηγηθεί η «τρίποντη» ανάσα (4-2) επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Νίλσεν στον πάγκο της. Ωστόσο, βρίσκεται ακόμη πολύ χαμηλά (13η, 11β.) και συνεχίζει να χρειάζεται επειγόντως βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι γηπεδούχοι θα έχουν σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα, ο Σάσα Ίλιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Καμαρά και Κεσχρίντα που έχουν ενταχθεί στις εθνικές τους ομάδες στο πλαίσιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ενώ εκτός επιλογών έμεινε τόσο ο τιμωρημένος Ντε Μποκ όσο και ο ασθενής Ρομπάιγ. Αντίθετα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό, επιστρέφουν οι Κούντε, Ασεβέδο και Τζοβάρας.

Από την πλευρά της, η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει ένα νέο πρόσωπο στην αποστολή, καθώς για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο νεοαποκτηθείς Κλωναρίδης που θα βρεθεί απέναντι στην πρώην ομάδα του. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και απουσίες, αφού εκτός έμεινε ο Πρίτσας, ο οποίος υπέστη θλάση στο τελευταίο ματς του 2023, ο Λούμορ που ταλαιπωρείται από ίωση και ο γνωστός απόντας, Σωτήρης Νίνης.


Οι πιθανές συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας - Κιβρακίδης, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Αθανασίου - Κούντε, Κούεν, Έντερ - Γιουμπιτάνα, Βέργος, Βαλένσια.

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος - Μασούρας, Βαφέας, Λαντρ, Παρράς - Παπασάββας, Ιπαλίμπο - Κρισιούμα, Ίλιεφ, Μπιφουμά - Οζέγκοβιτς

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός
Α' Βοηθός: Ανδρέας Φωτόπουλος
Β' Βοηθός: Σπήλιος Οικονόμου
4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης
VAR: Χρήστος Βεργέτης

Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου, η Κηφισιά είχε επικρατήσει 2-1 του Ατρομήτου, τον οποίο και υποδέχτηκε ως τυπικά γηπεδούχος στο ΔΑΚ Λαμίας. Αυτή ήταν και η πρώτη της νίκης -από τις συνολικά δύο που έχει- στο πρωτάθλημα και στα «μεγάλα σαλόνια». Φυσικά επρόκειτο και για την παρθενική επίσημη συνάντηση των δύο ομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x