Stoiximan Super League

Κινείται για Εντουάρντο Γκέρερο ο Ατρόμητος

Τις επαφές του Ατρομήτου (αλλά και της Σερκλ Μπριζ) για τον Εντουάρντο Αντόνιο Γκερέρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ αποκαλύπτει δημοσίευμα στο Ισραήλ.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ατρομήτου και της Σερκλ Μπριζ βρίσκεται ο Εντουάρντο Αντόνιο Γκερέρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισραήλ.

Ο διεθνής επιθετικός από τον Παναμά δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ίβιτς ενόψει της νέας σεζόν και το δημοσίευμα αναφέρει πως έχουν υπάρξει επαφές με την ελληνική ομάδα και εκείνη από το Βέλγιο.

Αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, δεν είναι ξεκάθαρο το πλαίσιο της συμφωνίας, εάν και πότε αυτή θα επιτευχθεί. Αν θα υπάρξει, δηλαδή, δανεισμός ή πώληση του 22χρονου ποδοσφαιριστή.

Εν τω μεταξύ, επτά ξένοι έχουν υπογράψει ήδη στη Μακάμπι και η ομάδα από το Τελ Αβίβ θέλει να βάλει «φρένο» στη συγκεκριμένη κατάσταση, παραχωρώντας τουλάχιστον δύο παίκτες που δεν μπορούν να μπουν στη σχετική λίστα και μάλιστα στο δρόμο για το Europa Conference League που είναι πιθανό να συναντήσει τον Άρη στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x