Stoiximan Super League

Στον... δρόμο προς το Περιστέρι ο Μαυρομμάτης

Κοντά σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση ο Ατρόμητος, καθώς είναι σε καλό δρόμο η περίπτωση απόκτησης του Φάνη Μαυρομμάτη από τον Παναθηναϊκό.

Μετά την απόκτηση του Μπράιτ Εντομβόνγι, ο Ατρόμητος «φουλάρει» για ακόμα μία κίνηση, αυτή τη φορά για την αμυντική του γραμμή, με πρώτο στη λίστα να βρίσκεται ο Φάνης Μαυρομμάτης από τον Παναθηναϊκό.

Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού» είναι ξεκάθαρο ότι έχει πέσει στις επιλογές του Λάζλο Μπόλονι έχοντας μπροστά του τους Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Βέλεθ και κάπου εκεί μπαίνει στην υπόθεση η ομάδα του Περιστερίου.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχοντας πολύ καλή άποψη για την αξία του, κινήθηκαν τις τελευταίες μέρες για να δουν κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας. Η πλευρά του παίκτη ήταν απόλυτα θετική και από τη στιγμή που βρίσκεται στα 24, ήταν απόλυτα σύμφωνος να γίνει η… μετακόμιση στα Δυτικά Προάστια με κανονική μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός μην υπολογίζοντας τον ποδοσφαιριστή ήταν ανοιχτός στην παραχώρησή του και όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει, με το «τριφύλλι» να κρατά ένα σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης.

Από τη στιγμή που δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, δεν μπορεί κανείς να μιλά για τελειωμένη υπόθεση, ωστόσο όλα σε τέτοιο δρόμο, ώστε ο Φάνης Μαυρομμάτης να φορέσει τα «κυανόλευκα». Το Σάββατο θα είναι η κρίσιμη μέρα, αφού απομένουν να παραδοθούν τα απαραίτητα έγγραφα από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Συνολικά ο ποδοσφαιριστής είχε 26 συμμετοχές με τη φανέλα των «πρασίνων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x