Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Με αυτούς πάει στο Αγρίνιο

Χωρίς τον τιμωρημένο Γιαννιώτη και τους τραυματίες Κιβρακίδη-Χαρίση η αποστολή του Ατρόμητου για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς των playout της Super League με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Θεοδωράκης, Σάλτας, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Οικονομίδης, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Αθανασίου, Νταβιώτης και Τομάσεβιτς.

Εκτός έμειναν από χτυπήματα στις προπονήσεις των περασμένων ημερών οι Μαυρομμάτης (μέση), Εντομβόνγι (πλευρά) και Μάτιτς (αχίλλειο). Θεραπεία συνέχισαν κανονικά οι Κιβρακίδης, Χαρίσης και Μανδάς, ενώ τιμωρημένος λόγω καρτών είναι ο Γιαννιώτης.

Μετά την ανακοίνωση της αποστολής ακολούθησε γεύμα στο προπονητικό κέντρο και αναχώρηση για την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας. Παράλληλα, όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο το πρωί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x