Stoiximan Super League

Με δυο επιστροφές και τέσσερις απουσίες η αποστολή του Ατρομήτου ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Σάσα Ίλιτς ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (03/12, 17:30) στο Περιστέρι για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League και θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων με τον Σάσα Ίλιτς στην άκρη του πάγκου του.

Το «αστέρι» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με τον Σέρβο τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση. Σε αυτή, επιστρέφουν οι Κεσχριντα και Τζαβέλλας που εξέτισαν με τη Λαμία, ενώ εκτός έμειναν ο Μαξίμ Ιμερέκοφ (κλινήρης), ο Κάρολ Αντζιέλσκι (ενοχλήσεις στον δικέφαλο κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης) και οι τιμωρημένοι Βαλένσια και Τσακμάκης.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Πομόνης, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Τριμμάτης, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Βέργος, Τζοβάρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x