Stoiximan Super League

Με μοναδικό πρόβλημα τον Ασεβέδο η προετοιμασία του Ατρομήτου για Άρη

Με τους Ουαζντί Κεσχρίντα και Σάμουελ Φριντζόνσον (ο δεύτερος χωρίς τη μάσκα), αλλά δίχως τον Λούκας Ασεβέδο συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη ο Ατρόμητος.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη, το Σάββατο (17/2, 19:30) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, συνεχίζει ο Ατρόμητος.

Μάλιστα, τα νέα από τις προπονήσεις είναι ευχάριστα για τους «κυανόλευκους» οι οποίοι -σε σχέση με τις πολλές απουσίες του τελευταίου μήνα- συνεχίζουν να μετρούν μαζεμένες επιστροφές.

Και αυτό διότι πλέον έχουν επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Ουαζντί Κεσχρίντα που είχε γυρίσει με πρόβλημα τενοντίτιδας μετά τη συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Τυνησία αλλά και ο Σάμουελ Φριντζόνσον, ο οποίος πλέον προπονείται χωρίς τη μάσκα που φορούσε εξαιτίας του χτυπήματος που τον ταλαιπωρούσε.

Έτσι, ουσιαστικά το μοναδικό πρόβλημα για τους Περιστεριώτες ενόψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς αποτελεί ο Λούκας Ασεβέδο. Το πρωί της Τετάρτης (14/2) ο Αργεντινός στόπερ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού του από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x