Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Μια «επαγγελματική» νίκη που όλα δούλεψαν… ρολόι!

Μετά από μια σειρά αγώνων που δείχνει αντίδραση, ο Ατρόμητος φαίνεται ότι βαδίζει σε σωστό δρόμο για να ανακάμψει και αφού σώσει την χρονιά, να την ολοκληρώσει με χαμόγελο.

Μπορεί να έχουμε φτάσει μια ανάσα από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ωστόσο όπως δείχνουν και τα τελευταία παιχνίδια, ο Ατρόμητος από την άφιξη του Κρις Κόλμαν και μετά, καταφέρνει να παρουσιάζει ένα όλο και καλύτερο πρόσωπο παιχνίδι με το παιχνίδι. Με τα playouts να πλησιάζουν, οι Περιστεριώτες θέλουν να «μπουν» σε αυτά με την μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, που αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, το μόνο που θα κάνει είναι να σώσει την ομάδα και όχι φυσικά να «κουκουλώσει» μια χωρίς αμφιβολία κάκιστη σεζόν που θα πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα.

Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, οι «κυανόλευκοι» έδειξαν πως επιτελούς ακόμα και σε μια βραδιά που δεν έχουν παίξει και τη… μπάλα της ζωής τους, είναι ικανοί να πάρουν σημαντικά αποτελέσματα. Το να αφήσεις πίσω το ντροπιαστικό 6-2 του πρώτου γύρου στην Αρκαδία είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά έγινε πραγματικότητα. Κόντρα σε μια ομάδα που πάει για Ευρώπη και όντως μπορεί να το κάνει, οι παίκτες του Ουαλού προπονητή έκαναν χαρούμενους τους φίλους τους και έδειξαν ότι υπάρχει ελπίδα, τα πράγματα να βελτιωθούν και έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, η χρονιά να «φύγει» με μια γλυκάδα, αν όλα πάνε καλά.

Ατρόμητος: Μια «επαγγελματική» νίκη που όλα δούλεψαν… ρολόι

Το ρόστερ του Ατρομήτου, ειδικά με τις προσθήκες που έγιναν τον χειμώνα, σε καμία περίπτωση δεν… αξίζει να παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, οι εμφανίσεις όμως μέσα στο 2021, το αξίζουν. Αν και τα αποτελέσματα δεν τα παίρνουν δύο-τρεις παίκτες, κανείς δεν μπορεί να μη σταθεί στις θετικές εντυπώσεις που αφήνουν Αλιμπέκ, Ροτάριου, Τζοβάρας αλλά και ο σκόρερ Έρλινγκμαρκ, ενώ οι Ναμπί και φυσικά ο Μάριτς δεν μπορούν να κριθούν. Οι «παλιοί» Μουνίθ, Χαρίσης και Σάλομον δείχνουν να βγάζουν προς τα έξω εμπιστοσύνη, ενώ ο Κουλούρης μας θυμίζει σε κάθε ματς ότι είναι ηγέτης.

Η εικόνα του κόσμου που έμεινε στο γήπεδο και τραγούδησε με τους παίκτες είναι η καλύτερη της σημερινής βραδιάς στο Περιστέρι και μοιράζει χαμόγελα. Το πρόγραμμα, ειδικά των επόμενων δύο εβδομάδων είναι εξαντλητικό, όμως με τα τρία ματς να είναι εντός έδρας, όλα μπορούν να συμβούν (σε μια περίοδο συνολικά με 8 ματς σε 24 μέρες). Η συνομιλία Σπανού-Κλάτενμπεργκ και η επικοινωνιακή πολιτική φαίνεται πως έπιασε τόπο, αφού κόντρα στον Αστέρα, σεβάστηκαν επιτέλους τους Περιστεριώτες, σε αντίθεση με τα όσα απίθανα έγινα με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Όλα αυτά που έγιναν σήμερα, μοιάζουν υπέρβαση, κόντρα σε άγχος, κούραση και κακή ψυχολογία.

Ατρόμητος: Μια «επαγγελματική» νίκη που όλα δούλεψαν… ρολόι

ΥΓ. Όταν ένας παίκτης με το βιογραφικό του Κυριάκου Παπαδόπουλου, είναι 90’ όρθιος στο ματς με τον ΟΦΗ και τρέχει να μαζέψει τις μπάλες για παίξουν γρήγορα οι συμπαίκτες του, δείχνει ότι όχι μόνο «ξένο σώμα» δεν είναι, αλλά «γουστάρει» να τα δώσει όλα για ένα σύνολο που μοιάζει ακόμα και σε κακή χρονιά, ενωμένο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x