Stoiximan Super League

Φιλική νίκη κόντρα στη Νότιγχαμ ο Ατρόμητος!

Μπορεί η Νότιγχαμ να προηγήθηκε δύο φορές στο ματς, ωστόσο με τους Κούεν, Κωτσόπουλο και Τζοβάρα, ο Ατρόμητος πήρε τη φιλική νίκη (3-2) κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ στου Ρέντη!

Σπουδαία φιλική νίκη κόντρα σε μια ομάδα επιπέδου Premier League πέτυχε ο εντυπωσιακός Ατρόμητος, με τους Περιστεριώτες να παίρνουν το θετικό αποτέλεσμα (3-2) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5' ο Σκάρπα, με τον Κούεν όμως να ισοφαρίζει στο 13'. Ο Γέιτς ήταν αυτός που έδωσε ξανά προβάδισμα στους Άγγλους στο 21', όμως με τα γκολ των Τζοβάρα (73') και Κωτσόπουλου (86'), οι «κυανόλευκοι» έφεραν τούμπα το ματς.

Μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Κυριάκου Κιβρακίδη στο δεύτερο ημίχρονο, που εκ πρώτης όψεως δείχνει σοβαρός. Αύριο (7/12) θα υπάρξουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.


Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (58' Πομόνης), Χατζηισαΐας (78' Κωτσόπουλος), Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ (60' Αθανασίου), Γκονθάλεθ (75' Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ (58' Φριντζόνσον), Κούεν (70' Οικονομίδης), Ροτάριου (60' Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (60' Τζαβίδας), Ρομπάιγ (70' Τζοβάρας)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Χέντερσον, Οριέ, Γουόραλ, Κουκ, Λόντι, Κόλμπακ, Γέιτς, Σκάρπα, Λίνγκαρντ, Ντένις, Αβονίγι

Στο δεύτερο έπαιξαν

Χέντερσον, Έμπε Σο, ΜακΚένα, Μπολί, Τόφολο, Μπαντέ, Μανγκαλά, Ο' Μπράιαν, Γκιμπς-Γουάιτ, Σάριτζ, Αβονίγι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x