Stoiximan Super League

Προς Ίντερ ο 16χρονος Αλεξίου του Ατρόμητου

Κοντά στην απόκτηση του 16χρονου, Χρήστου Αλεξίου από τον Ατρόμητο είναι η Ίντερ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία πώληση, ενδεικτική της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα σκάουτινγκ και στις Ακαδημίες, είναι ο Ατρόμητος, καθώς ο 16χρονος, Χρήστος Αλεξίου οδεύει προς την Ίντερ.

Ο έφηβος κεντρικός αμυντικός ήταν στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο για έναν χρόνο και έκτοτε ανέβηκε τα κλιμάκια φτάνοντας στην Κ-17, έχοντας εξαιρετική παρουσία, γεγονός που οδήγησε τον Γιώργο Κορακάκη να εισηγηθεί την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου.

Η Ίντερ τον παρακολουθούσε τα τελευταία χρόνια και έπειτα από διαπραγματεύσεις με τους «κυανολεύκους», βρέθηκε η χρυσή τομή και για έναν χρόνο θα δοθεί δανεικός αντί του ποσού των 60.000 ευρώ και εφόσον προχωρήσει η απόκτησή του, θα καταβληθούν στον Ατρόμητο ακόμα 220.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x