Stoiximan Super League

Ο Κουλούρης αναγεννήθηκε ξανά στον Ατρόμητο και θα κυνηγήσει εκ νέου το όνειρο!

Μετά από μια ακόμη εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ατρομήτου, ο Ευθύμης Κουλούρης εξασφαλίζει ξανά μεταγραφή στο εξωτερικό μέσα από τα όσα πέτυχε στο Περιστέρι.

Στο μεγαλύτερο οικονομικό deal της ιστορίας του, ο Ατρόμητος τα βρήκε με την ΛΑΣΚ Λίντσερ στο ένα εκατομμύριο ευρώ για την πώληση του Ευθύμη Κουλούρη. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, χρειάστηκε μόλις 33 παιχνίδια της φετινή χρονιά για να πάρει και πάλι την ευκαιρία από ομάδα του εξωτερικού.

Ο 26χρονος σέντερ φορ, δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Όπως και φέτος, έτσι και τη σεζόν 2018-2019, είχε κάνει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ απίθανα πράγματα με το «αστέρι», «αναγκάζοντας» την Τουλούζ να πληρώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ στους Θεσσαλονικείς για να τον κάνει δικό της.

Μπορεί τα πράγματα στη Γαλλία να μην εξελίχθηκαν καλά, όμως ο Κουλούρης... βρήκε τη λύση. Επέστρεψε στο γήπεδο που πλέον το έχει σαν δεύτερο σπίτι του, ηγήθηκε με επιτυχία στην προσπάθεια παραμονής, κατάφερε να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής στην Εθνική ομάδα και πλέον ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του!

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του φέτος:







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x