Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τις θέσεις της επίθεσης και οι σίγουροι βασικοί

Από το κέντρο και πίσω οι θέσεις της βασικής ενδεκάδας μοιάζουν κλεισμένες στον Ατρόμητο, όμως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ο Άνχελ Λόπεθ έχει να διαχειριστεί και να... χωρέσει δυνατά ονόματα.

Με την μεταγραφική περίοδο να φτάνει στο τέλος της και το πρωτάθλημα να ξεκινά (;) σε περίπου δύο εβδομάδες, όλες οι ομάδες της Super League 1 κάνουν τις τελευταίες κινήσεις τους για να χτίσουν ένα ανταγωνιστικό ρόστερ που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στους στόχους και να πετύχουν αυτό που θέλουν. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες ομάδες που φρόντισαν να τα κάνουν όλα αυτά λίγο πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους και να μην τρέχουν την τελευταία στιγμή.

Μια από αυτές, είναι και ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες θέλοντας να αφήσουν πίσω τους την τελευταία κακή διετία, τόσο βαθμολογικά όσο και στην εικόνα που παρουσίαζαν στο γήπεδο, προχώρησαν στην απόκτηση 12 ποδοσφαιριστών. Με τον Άνχελ Λόπεθ να έχει βάλει και την προσωπική του πινελιά, οι «κυανόλευκοι» επιχειρούν να βρεθούν στα playoffs και τα ονόματα που ήρθαν τους δίνουν τη δυνατότητα να το πιστεύουν. Συγκεκριμένα, οι Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Καστεγιάνο, Καρτάλης, Μπεντινέλι, Πισάνο, Κλωναρίδης,, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Τζαβίδας και Ντένιτς, έφτασαν στο Περιστέρι.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς, λογίζονται ως βασικοί από τον Ισπανό κόουτς τη νέα σεζόν, αφού από την περσινή ενδεκάδα ελάχιστοι θα παραμείνουν. Μπορεί ήδη τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα από το κέντρο και πίσω, με τις θέσεις βασικών να είναι «κλεισμένες», ωστόσο στο επιθετικό κομμάτι ο «ευχάριστος» πονοκέφαλος κάνει την εμφάνιση του.

Ατρόμητος: Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» για την επίθεση

Βάση των όσον έχουμε δει έως τώρα, ο Κέναν Πίριτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους γνώριμους Δημήτρη Χατζηισαΐα και Λούκας Γκαλβάο (όταν επιστρέψει στο 100%) να αποτελούν την δυάδα στο κέντρο της άμυνας. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο έμπειρος Ντάνι Καστεγιάνο που ήρθε από την Λας Πάλμας, ενώ στο δεξί επιστρέφει ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Μπροστά τους θα είναι ο αναντικατάστατος και μυαλό όλου του παιχνιδιού Πάτρικ Σάλομον, με τον Σέρβο Τζόρτζε Ντένιτς να αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες ως δανεικός για να βρεθεί στο πλάι του Αυστριακού.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι αρκετά... μπερδεμένα, αφού στη θέση του «10» αλλά και στα εξτρέμ επικρατεί ένας μικρός χαμός. Μόνος σίγουρος από το κέντρο και μπροστά είναι ο Ευθύμης Κουλούρης στην κορυφή της επίθεσης, με τον νεαρό Μάριο Τζαβίδα που ήρθε από τον Παναθηναϊκό να είναι αυτός το backup του. Βίκτωρας Κλωναρίδης και Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, με τον Αλέξανδρο Καρτάλη να μπορεί επίσης να παίξει εκεί αλλά και σε ρόλο οργανωτή, εκεί που υπάρχουν επίσης οι Χουάν Μουνίθ και Τομάς Μπεντινέλι, αλλά και ο Ματίας Πισάνο που έδειξε καλά στοιχεία. Ενδιαφέρον φυσικά θα έχει και η επιστροφή του Χάρη Χαρίση τον Οκτώβριο, αφού μιας ακόμα σπουδαία λύση θα προστεθεί στις επιλογές του Άνχελ Λόπεθ για τον χώρο του κέντρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x