Stoiximan Super League

Για να μείνει στον Ατρόμητο ο Ροτάριου άφησε στο… διαβάστηκε την Στεάουα

Μπορεί η Στεάου Βουκουρεστίου να προσέγγισε τον Ντορίν Ροτάριου για να τον «κλέψει» από τον Ατρόμητο, όμως ο Ρουμάνος ούτε καν απάντησε στο μήνυμα που του έστειλαν!

Μια περίεργη και ταυτόχρονα αστεία ιστορία σχετικά με τον Ντορίν Ροτάριου του Ατρομήτου, αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Στεάου Βουκουρεστίου, Μιχάι Στόικα, αναφορικά με την προσπάθειά του να πείσει τον Ρουμάνο επιθετικό να αγωνιστεί στην ομάδα του αντί για αυτή του Περιστερίου.

Ο 27χρονος που μόλις πριν μερικές ώρες ανακοινώθηκε και επίσημα ότι θα φορά τα «κυανόλευκα» για άλλη μια σεζόν ως δανεικός από την Λουντογκόρετς, μάλλον είχε αποφασίσει με τα... όλα για Ελλάδα, αφού όταν προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν οι συμπατριώτες του, δεν απάντησε καν!

«Μου συνέβη κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί στα 30 χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο. Του έστειλα στο whats up 'Θέλω να μιλήσουμε. Να σε πάρω;', εκείνος διάβασε το μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε ποτέ. Προσπάθησα επικοινωνήσω μαζί του και μέσω ενός κοινού μας γνωστού, αλλά και πάλι δεν κατέστη εφικτό», ανέφερε στα ρουμάνικα ΜΜΕ γεμάτος έκπληξη για το περιστατικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x