Stoiximan Super League

Πέρασε από το Περιστέρι και πάτησε στην κορυφή των playouts ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ πέρασε από την έδρα του Ατρόμητου (2-3) και ανέβηκε στην πρώτη θέση των playouts με 37 βαθμούς, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πέντε τέρματα.

Πέρασε από το Περιστέρι και βρίσκεται μόνος-πρώτος στην κορυφή των playouts o ΟΦΗ (2-3)!

Με τον Ντίκο να είναι για ακόμη ένα παιχνίδι πρωταγωνιστής, μοιράζοντας μία ασίστ και πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ, οι Κρητικοί έφυγαν με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα από την έδρα του Ατρομήτου, πατώντας την κορυφή στο μίνι πρωτάθλημα.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες, οι οποίες προσέφεραν γκολ και θέαμα, αρκετά πεσμένος ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν το πολυπόθητο γκολ και να παίρνουν το θετικό αποτέλεσμα.

Αδιάφορες οι δύο ομάδες στη συνέχεια, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να πηγαίνει στο Αγρίνιο και αυτή του Νταμπράουσκας υποδέχεται τον Ιωνικό, με τους Νικαιώτες να καίγονται για βαθμούς.

Στο μυαλό των κόουτς:

Ο Κρις Κόλμαν παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3, με τον Γιαννιώτη στο τέρμα, τους Ντε Μποκ, Μαυρομάτη, Χατζηησαΐα, Κεσχρίντα στην άμυνα, τους Έντερ, Έρλινγκμαρκ και Αγκιμπού στον άξονα και τους Κλωναρίδη, Κωτσόπουλο και Ρομπάιγ στην επίθεση.

Με 3-5-2 κατέβασε τον ΟΦΗ ο Βάλντας Νταμπράουσκας, με τον Μανδά στο τέρμα, τους Λάρσον, Θοράρινσον, Διαμαντή, Βούρο, Πασαλίδη στην άμυνα, τους Μεγιάδο, Μπάκιτς, Ντιουσέ στο κέντρο και τους Ντίκο και Φελίπε στην επίθεση.

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στον Ατρόμητο. Στο 3’, Ο Κλωναρίδης έκανε ωραία την κούρσα από τα αριστερά και μπήκε στην περιοχή, «έσπασε» στον Αγκιμπού, αλλά το σουτ του κόντραρε και απομακρύνθηκε. Οι παίκτες των γηπεδούχων ζήτησαν πέναλτι για χέρι, με τον κ. Τζοβάρα να λέει «παίζεται».

Ωστόσο, οι Κρητικοί ήταν η ομάδα που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Οι παίκτες του ΟΦΗ απομάκρυναν μία εκτέλεση κόρνερ και έφυγαν στην αντεπίθεση, με τον Ντίκο να κουβαλά την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή να τη «σπάει» στον Ντιουσέ, ο οποίος με ένα εξαιρετικό σουτ με το αριστερό, νίκησε τον Γιαννιώτη για το 0-1!

Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήταν σχεδόν άμεση. Στο 15’, ο Κλωναρίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Διαμαντή και ο κ. Τζοβάρας έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Έλληνα αμυντικού. Ο Ρομπάιγ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μανδά, για το 1-1!

Δέκα λεπτά αργότερα, όμως, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και πάλι τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Γιαννιώτης δεν συνεννοήθηκε σωστά με τους αμυντικούς του και πάσαρε στον... Μεγιάδο, ο οποίος τον νίκησε σετ τετ-α-τετ για το 2-1 των Κρητικών!

Στο 35’, η ομάδα του Περιστερίου έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Οι παίκτες του Ατρομήτου συνεργάστηκαν όμορφα εκτός περιοχής, ο Κεσχρίντα έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα σε αυτή και έκανε το παράλληλο γύρισμα, με τον Βούρο να πετυχαίνει αυτογκόλ, στην προσπάθεια του να απομακρύνει, για το 2-2!

Στη συνέχεια του ημιχρόνου οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, με το 2-2 να είναι και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τις ευκαιρίες του πρώτου, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 62’. Ο Κλωναρίδης πήρε την μπάλα στον κενό χώρο, έκανε την κούρσα, προσπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και σούταρε, αλλά ο Μανδάς ήταν στο σωστό σημείο και έκανε μία μεγάλη επέμβαση, κρατώντας το 2-2.

Ο ΟΦΗ, όμως, κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα, τρία λεπτά αργότερα. Ο Μεγιάδο βρήκε καταπληκτικά τον Λάρσον, εκείνος έκανε με υπερπροσπάθεια μία ωραία σέντρα, με τον Ντίκο να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και με καρφωτή κεφαλιά να κάνει το 3-2!

Στο 74’, οι Κρητικοί έχασαν διπλή ευκαιρία για να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Αρχικά, ο Ντίκο έκανε ωραία κίνηση και σουτ, το οποίο απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Γιαννιώτης, ενώ στη συνέχεια το πλασέ του Μπάκιτς πέρασε πάνω από την εστία του Έλληνα τερματοφύλακα.

Στα τελευταία λεπτά, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να βρει το γκολ τη ισοφάρισης, με τον ΟΦΗ να παίρνει μία σημαντική νίκη και να ανεβαίνει μόνος-πρώτος στην κορυφή των playouts.

MVP: Ο Ντίκο έκανε ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι, μοιράζοντας ένα γκολ στον Ντιουσέ για το 1-0, ενώ πέτυχε και το γκολ της νίκης για την ομάδα του, με την οποία η ομάδα του πάτησε στην κορυφή των playouts.

Η σφυρίχτρα: Ο κ. Τζοβάρας δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις να διαχειριστεί, παίρνοντας σωστές αποφάσεις στη διάρκεια του παιχνιδιού. Έκανε σωστή χρήση των καρτών και πέρασε απαρατήρητος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Μαυρομάτης, Χατζηησαΐας, Κεσχρίντα, Έντερ (83' Οικονομίδης), Αγκιμπού (90' Κιάρτανσον), Έρλινγκμαρκ (72' Φριντζόνσον), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (72' Τζαβίδας), Ρομπάιγ (90' Τζοβάρας).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον (90' Μαρινάκης), Θοράρινσον, Βούρος, Διαμάντης, Πασαλίδης, Μεγιάδο, Ντιουσέ (83' Περέα), Μπάκιτς (76' Νέιρα), Φελίπε Λουίς (90' Γκρόνινγκ), Ντίκο (76' Μοσκέρα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x