Stoiximan Super League

Ο αποστομωτικός Κουλούρης, ο αποτελεσματικός Ατρόμητος και οι 13 βαθμοί σε 21 μέρες!

Ο Ατρόμητος έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στον Βόλο, αυτό που μέχρι και πριν 21 μέρες όχι απλά δεν θα ήταν το «φυσιολογικό», αλλά μια απλά τυχερή εμφάνιση που πλέον έχει αλλάξει!

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις καθυστερήσεις, ο Ατρόμητος πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στον Βόλο κόσμο του και ξεκινάει να κερδίζει εκτός από βαθμούς, πίσω την εμπιστοσύνη του κόσμου του και μια νοοτροπία που μοιάζει ικανή εκτός από το να απαλλάξει γρηγορότερα από ότι θα περίμενε κανείς από το θέμα της παραμονής, να επένδυση πάνω της για του χρόνου. Μια νότα αλλαγής ηχεί τους τελευταίους μήνες στο Περιστέρι, με τον Κρις Κόλμαν, τον Ευθύμη Κουλούρη αλλά και τις χειμερινές μεταγραφές να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην όλη… μεταμόρφωση που λίγοι θα πίστευαν ότι μπορεί να έρθει.

Τα... μικρά του ματς με τον Βόλο

Στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς «μυρίζει» από νωρίς το γκολ. Ο Ναμπί που ξεκινά και πάλι βασικός μετά από ένα μικρό διάλλειμα, βγάζει μια ασίστ όνειρο στον Ντένιτς και δείχνει ότι ο Άγγλος ξέρει καντάρια μπάλα. Ακόμα και όταν όλα πηγαίνουν χαοτικά λάθος, όπως στην φάση του γκολ όπου αμυντικοί και τερματοφύλακας τα έχουν χαμένα, όλα βρήκαν το δρόμο τους. Το πω πανηγυρίζει ο κόσμος το γκολ είναι… άλλο πράγμα. Όπως και σε όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα στις ομάδες με οπαδική βάση στην περιοχή τους, κόσμος ζει και αναπνέει για την φανέλα. Οι παίκτες αργά οι γρήγορα θα φύγουν, όμως αυτοί δεν θα αλλάξουν αγαπημένη ομάδα. Ίσως αποτελεί δικαίωση και για αυτούς, τους όχι πολλούς είναι η αλήθεια, που εξακολουθούσαν να ήταν εκεί, ακόμα και όταν οι Περιστεριώτες βρίσκονταν σε οριακή κατάσταση.

Η τρομερή βελτίωση και οι προσωπικότητες

Η αλλαγή του αγωνιστικού προσώπου είναι τρομερή. Το αν ο Κόλμαν ήταν αυτός που «φταίει» για την καλή εικόνα δεν θα το μάθουμε φέτος, αλλά του χρόνου, αν συνεχίσει στα καλά αποτελέσματα. Είναι πιθανό να «βγήκε» τώρα η δουλειά των προηγούμενων μηνών. Σίγουρα είναι δύο πράγματα. Πρώτον, ότι όταν η κατάσταση δυσκόλεψε όλοι οι παίκτες «ξύπνησαν» και παίζουν παθιασμένο ποδόσφαιρο και δεύτερων, ότι οι κινήσεις που έγιναν πριν δύο μήνες περίπου, έχουν αποδώσει σε τεράστιο βαθμό. Οι βασικοί Ροτάριου, Αλιμπέκ, η σίγουρη λύση του Έρλινγκμαρκ, ο γεμάτος ενέργεια Τζοβάρας και ο ποιοτικός Ναμπί, ήρθαν και έδεσαν.



Ο Κουλούρης που κλείνει... στόματα

Τι άλλο να κάνει ο Κουλούρης για να μας πείσει ότι είναι ο ηγέτης του φετινού Ατρομήτου; Ναι, δεν σκόραρε τις πρώτες εννέα αγωνιστικές και γενικά δεν μπορούσε να πείσει τους απαιτητικούς, όμως τώρα με 11 γκολ πλέον στο πρωτάθλημα τα έχει σαρώσει όλα. Το ακόμα καλύτερο για τον Έλληνα επιθετικό είναι η «κρισιμότητα» των τερμάτων που πετυχαίνει! Στη Ριζούπολη καθάρισε το ματς μόνος του και κόντρα στους Βολιώτες παίρνει το τρίποντο με κεφαλιά στο φινάλε. Το ξέσπασμά του στους πανηγυρισμούς αποδεικνύει εκτός ότι γουστάρει αυτό που κάνει, ότι και ο ίδιος έχει ακούσει πολλά και φυσικά ξεσπάει με τον καλύτερο ποδοσφαιρικά τρόπο.

0

Η σοκαριστική συγκομιδή σε 21 μέρες!

Νίκες Βόλο, Απόλλωνα, Αστέρα και Λαμία, ισοπαλία με τον ΟΦΗ που θα μπορούσε είναι και… αλλιώς η κατάσταση, δύο ήττες στη Θεσσαλονίκη, η μια με κάτω τα χέρια κυριολεκτικά από την εξάντληση. Τελικός απολογισμός, 13 βαθμοί σε επτά παιχνίδια ή αλλιώς 13 βαθμοί σε 21 μέρες! Τόσους όσους δεν είχε μπορέσει να μαζέψει ο Ατρόμητος σε ολόκληρο το πρωτάθλημα μέχρι εκείνο το σημείο. Φυσικά η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Το +5 από τη Λαμία δεν σε κάνει να ξεμπερδεύεις από τα προβλήματα, όμως η εικόνα και το πείσμα, κάνει ολοφάνερο ότι αν συνεχίσουν έτσι, οι «κυανόλευκοι» μόνο με θαύμα θα μπλέξουν και αυτό, γιατί πλέον είναι κανονική ομάδα που ο αντίπαλος την υπολογίζει, δεν έτυχε αυτό, το κέρδισαν οι παίκτες με τις εμφανίσεις τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x