Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Οι τρεις αμυντικοί, η επίθεση και ο Κάναντι

Για μόνιμη εγκατάσταση έρχεται πλέον στην Ελλάδα ο Κάναντι, που διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακόμισής του.

Σοφότερος έγινε από το φιλικό κόντρα στον ΟΦΗ ο Νταμίρ Κάναντι, καθώς ο Αυστριακός τεχνικός για ακόμα μία φορά εφάρμοσε τις παραλλαγές του 3-4-3 και του 3-5-2 (3-4-2-1 στο πρώτο ημίχρονο και 3-4-1-2 στο δεύτερο), μένοντας σχετικά ικανοποιημένος.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος ο Μανούσος ήταν στην κορυφή, έχοντας ως υποστηρικτές στη μεσοεπιθετική γραμμή τους Μουνίθ και Ραμπέλο, ενώ στο δεύτερο οι Μανούσος, Γιακουμάκης αποτέλεσαν το επιθετικό δίδυμο (μπήκε ο Κωτσόπουλος στη διάρκεια του δεύτερου μέρους), έχοντας ως «δεκάρι» τον Ραμπέλο (αντικαταστάθηκε από τον Αγκάγεφ στο 75’).

Όπως συνέβη και στα προηγούμενα ματς, ο Ροντρίγκο Γκάλο χρησιμοποιήθηκε πάλι ως δεξιός σέντερ-μπακ σε άμυνα τριών (στο δεύτερο ημίχρονο), ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του έκανε ο Λούκας Γκαλβάο. Ωστόσο, η «είδηση» ήταν η μη χρησιμοποίηση του Απόστολου Βέλλιου είναι μία πραγματικότητα, που δεν πέρασε απαρατήρητη και έχει ενδιαφέρον ποια θα είναι η στάση του Αυστριακού στο φιλικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη.

Σε κάθε περίπτωση, την Τρίτη που ο Κάναντι θα είναι εκ νέου στη βάση του, προπονητής και διοίκηση θα συναντηθούν (όπως άλλωστε συμβαίνει με μεγάλη συχνότητα ειδικά αυτή την περίοδο), ώστε να συνοψίσουν τα όσα έχουν δει μέχρι τώρα στα φιλικά και να φανεί αν προκύπτει ανάγκη απόκτησης ενός ακόμα ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x