Stoiximan Super League

Πάει για δεξί μπακ-χαφ και αντί-Χαρίση ο Ατρόμητος

Στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στο κέντρο για την αντικατάσταση του Χάρη Χαρίση και ενός δεξιού μπακ-χαφ από το εξωτερικό, στοχεύει ο Ατρόμητος.

Με τη σεζόν να έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο (νίκη με ΟΦΗ) και την ψυχολογία να είναι εξαιρετική, ο Ατρόμητος επικεντρώνεται πλέον στη μάχη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28/8, 21:45). Την ίδια ώρα, το ρόστερ από ότι φαίνεται δεν έχει κλείσει οριστικά, αφού γίνεται προσπάθεια για δύο προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις.

Από την μια πλευρά, με την αποχώρηση του Χαρίση για τη Σίβασπορ, στο κέντρο και γενικότερα στη δημιουργία των Περιστεριωτών... άνοιξε ένα κενό. Οι «κυανόλευκοι» και ο Κρις Κόλμαν είναι αποφασισμένοι να αντικαταστήσουν τον Έλληνα μέσο και όχι να γίνει αντικατάσταση εκ των έσω.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχει σκαλίζει την αγορά και για ένα δεξί μπακ-χαφ που να μπορεί να παίξει όλη την πλευρά και γενικά να ενισχύσει την συγκεκριμένη θέση. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο παίκτης που θα έρθει θα είναι από το εξωτερικό.

Έτσι μετά τους Κούεν, Σουάρεθ, Κιάρτανσον, Ντε Μποκ, Ρομπάιγ, Έντερ Γκονζάλες και τον νέο... Κλωναρίδη που είπε και ο Κόλμαν, στο Περιστέρι αναμένονται αφίξεις το επόμενο διάστημα, με ξεκάθαρο στόχο η ομάδα να γίνει ακόμα ανταγωνιστικότερη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x