Stoiximan Super League

Παίρνει Βρακά ως ελεύθερο από τον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος

Σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιώργου Βρακά ήρθε ο Ατρόμητος. Ως ελεύθερος στους Περιστεριώτες ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης οι Θεσσαλονικείς.

Την πρώτη του κίνηση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ολοκλήρωσε ουσιαστικά ο Ατρόμητος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιώργου Βρακά.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Περιστερίου θα αποκτήσει τον 22χρονο μεσοεπιθετικό ως ελεύθερο από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι από την πλευρά τους θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα συνάψουν οι δύο πλευρές θα είναι διάρκειας 2,5 χρόνων.

Ο νεαρός άσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, έχοντας αγωνιστεί και στην Κ19 της Νάπολι καθώς και με τη Napoli Primavera τη διετία 2018-2020, για να επιστρέψει εν συνεχεία και πάλι στον «δικέφαλο του Βορρά».

Ουσιαστικά, συστήθηκε για τα καλά στο ελληνικό κοινό τη διετία δανεισμού του στον Λεβαδειακό, τη σεζόν 2021/22 στη Super League 2 και την επόμενη στη Stoiximan Super League. Συνολικά, με την ομάδα της Βοιωτίας μέτρησε 63 εμφανίσεις με έξι τέρματα και τρεις ασίστ συνεισφέροντας τα μέγιστα στην επιθετική της λειτουργία.

Τη φετινή σεζόν μέχρι στιγμής είχε τέσσερις συμμετοχές (1 γκολ/1 ασίστ) με τον ΠΑΟΚ Β στη Super League 2. Με την πρώτη ομάδα των «ασπρόμαυρων» μέτρησε πέντε εμφανίσεις, μια εξ αυτών κόντρα στη Χαρτς τον περασμένο Αύγουστο στα Playoffs του Europa Conference League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x