Stoiximan Super League

Παίρνει τον Αντρέας Κούεν ο Ατρόμητος

Μια ανάσα από την πρώτη του μεταγραφική κίνηση για το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται ο Ατρόμητος, αφού οι Περιστεριώτες έχουν φέρει στην Ελλάδα τον 27χρονο μεσοεπιθετικό Αντρέας Κούεν.

Μετά τις πρώτες αποχωρήσεις που άνοιξαν... θέσεις στο ρόστερ και τις ανανεώσεις των Μαυρομμάτη-Γιαννιώτη, ο Ατρόμητος είναι κοντά στην πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν. Οι Περιστεριώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό Αντρέας Κούεν, με τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να τελειώσει την μετακίνησή του.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει εξαιρετικό όνομα στη χώρα του με παρουσία στις Στούρμ Γκρατς, Ραπίντ Βιέννης, Μάτεσμπουργκ και Βάκερ. Μετρά 10 γκολ, 25 ασίστ σε 120 συμμετοχές την τελευταία τριετία, ενώ στο παρελθόν ήταν διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές της πατρίδας του. Μπορεί να αγωνιστεί εύκολα, ως «8» και «10», όπως με την ίδια ευχέρεια και ως πλάγιος επιθετικός.

Με χρηματιστηριακή αξία 600.000 ευρώ αυτή τη χρονική στιγμή, η προσέγγισή του από οικονομικής πλευράς δεν ήταν εύκολη, ωστόσο έπεισε τους ανθρώπους των «κυανόλευκων» να κάνουν το βήμα παραπάνω και να του προσφέρουν ένα ελκυστικό συμβόλαιο, που τον έκανε να ρίξει «άκυρο» σε τρεις προτάσεις από την Αυστρία. Αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά να ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x