Stoiximan Super League

Παίρνει τον Τσακμάκη ο Ατρόμητος

Τον 23χρονο στόπερ που μένει ελεύθερος από την Παναχαϊκή, Δημήτρη Τσακμάκη, αναμένεται να κάνει δικό του ο Ατρόμητος κερδίζοντας παράλληλα και τον «ανταγωνισμό».

Ενισχύεται με Δημήτρη Τσακμάκη ο Ατρόμητος.

Τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό, που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή, ετοιμάζεται να κάνει δικό της η ομάδα των Δυτικών Προαστίων. Πρόκειται για κίνηση που προέκυψε από το τμήμα σκάουτινγκ των Περιστεριωτών που διαμόρφωσε πολύ καλή άποψη για την περίπτωσή του. Αποκτάται ουσιαστικά ως… αντι-Στρούγγης, καθώς πρόκειται να γίνουν κινήσεις για ακόμα δύο στόπερ, οι οποίοι θα λογίζονται -τουλάχιστον στο αρχικό πλάνο- ως οι βασικοί.

Ο Τσακμάκης θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Πάτρας μετά από προσφυγή που έχει καταθέσει. Στους Αχαιούς μέτρησε 31 συμμετοχές (2 γκολ), ενώ προηγουμένως είχε φορέσει κατά σειρά τις φανέλες των Πλατανιά, Αγίου Νικολάου, ΟΦ Ιεράπετρας, Τρίγλιας, καθώς και της λιθουανική Πανεβέζις.

Να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για τον υψηλόσωμο άσο (1.87μ) εκδήλωσαν κι άλλες ομάδες της Stoiximan Super League, με εκείνη του Περιστερίου ωστόσο να κερδίζει την «κούρσα», όπως εξάλλου συνέβη προ ημερών και με την περίπτωση του Ντένζελ Γιουμπιτάνα.

Ατρόμητος και Τσακμάκης έχουν δώσει τα χέρια λοιπόν, με τη σχετική ανακοίνωση να αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x