Stoiximan Super League

Έχασε στο Περιστέρι, αλλά εξασφάλισε την παραμονή ο Παναιτωλικός!

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 2-0 από τον Ατρόμητο, αλλά ευνοούμενος από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία!

Γνώρισε την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (2-0), αλλά εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία ο Παναιτωλικός!

Η ομάδα του Αγρινίου παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική από τα τελευταία παιχνίδια, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει για ένα ακόμη ματς, έχοντας και δοκάρι με τον Καρέλη. Ωστόσο, ευνοούμενη από τα αποτελέσματα των υπολοίπων, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος κόντρα στον ΟΦΗ, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Εξαιρετική παρουσία από τον Κλωναρίδη για τους γηπεδούχους, ο οποίος ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για τους φιλοξενούμενους, ενώ ήταν και ο πρωταγωνιστής για τους Περιστεριώτες, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Στους 37 βαθμούς οι γηπεδούχοι, που κυνηγούν την πρωτιά στα playouts στο επόμενο παιχνίδι, στους 30 πόντους και αδιάφορος ο «Τίτορμος».

Να σημειωθεί πως στο γήπεδο υπήρξαν και οπαδοί του Παναιτωλικού, οι οποίοι στο τέλος της αναμέτρησης, αποδοκίμασαν παίκτες και Αναστασίου, ζητώντας από τον τεχνικό της ομάδας να παραιτηθεί.

Στο μυαλό των κόουτς:

Με 4-3-3 παρέταξε την ομάδα του ο Κρις Κόλμαν, με τον Μπρανέσκου στην εστία, τους Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζησαΐα και Μαυρομάτη στην άμυνα, τους Γκονθάλεθ, Αγκιμπού και Οικονομίδη στον άξονα και τους Κλωναρίδη, Κωτσόπουλο και Ρομπάιγ στην επίθεση.

Το ίδιο σύστημα επέλεξε και ο Γιάννης Αναστασίου, με τον Ανέστη στα γκολπόστ, τους Αποστολάκη, Λάρσον, Μαλή, Χουχούμη στα μετόπισθεν, τους Μλάντεν, Ξενιτίδη και Μπουζούκη στο κέντρο και τους Μόρσεϊ και Χουάνπι πίσω από τον προωθημένο Πέδρο.

Το ματς

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, με την πρώτη ευκαιρία να ανήκει στον Ατρόμητο. Στο 4’, ο Γκονθάλεθ βρήκε με ωραία πάσα τον Κωτσόπουλο, ο οποίος έφυγε απέναντι από τον Ανέστη, αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Παναιτωλικός απάντησε με τις προσπάθειες των Μπουζούκη στο 5’ και του Μόρσεϊ στο 10’, τα σουτ των οποίων δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν τον Μπρανέσκου. Στο 15’, ο Παναιτωλικός είχε μία πολύ καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ. Ο Μόρσεϊ πήρε την μπάλα από τον Χουχούμη στον χώρο της μεσαίας γραμμής, πάτησε περιοχή και σούταρε από πλάγια θέση, με τον Μπρανέσκου να απομακρύνει την μπάλα και τον κίνδυνο.

Στο 28’, ο Μαλής δεν κατάφερε με κοντινή κεφαλιά να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ δύο λεπτά αργότερα.

Στο 30’, Ο Οικονομίδης βρήκε τον Κωτσόπουλο στην περιοχή, εκείνος έδωσε την μπάλα στον Κλωναρίδη, ο οποίος βρήκε υπέροχα τον Αγκιμπού, που έκανε εύκολα το 1-0, πλασάροντας στην ανυπεράσπιστη εστία.

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0

Στο 45’+3’, ο Παναιτωλικός σκόραρε με τον Μλάντεν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οσφάιντ στην αρχή της φάσης.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσα στο 54’. Ο Ντουάρτε βρήκε με εξαιρετική διαγώνια σέντρα τον Πέδρο, την κεφαλιά του οποίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπρανέσκου.

Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν. Ο Κλωναρίδης συνεργάστηκε όμορφα με τον Οικονομίδη και έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ανέστη.

Στο 63’, ο Παναιτωλικός είχε διπλή ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Χουάνπι σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να κοντράρει και να ξαναφτάνει σε αυτόν με περιπετειώδη τρόπο, αλλά το δεύτερο σουτ πέρασε δίπλα από τα δοκάρι του Μπρανέσκου.

Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 80’ για να ισοφαρίσει και να βρει την απαραίτητη ηρεμία, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Ντουάρτε βρήκε με απίθανη βαθιά μπάλα τον Καρέλη, εκείνος βρέθηκε απέναντι από τον Μπρανέσκου, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0

Στο 85’ ο Ατρόμητος πέτυχε και δεύτερο γκολ, σφραγίζοντας τη νίκη. Οι παίκτες των γηπεδούχων βγήκαν στην κόντρα, ο Κλωναρίδης συνεργάστηκε με τον Κεσχρίντα και βγήκε τετ-α-τετ με τον Ανέστη, τον οποίο και πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-0!

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τον Παναιτωλικό να ευνοείται από τα υπόλοιπα αποτελέσματα και να εξασφαλίζει από σήμερα την παραμονή στην κατηγορία.

MVP: Ο Κλωναρίδης ήταν εξαιρετικός, όντας μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα του Παναιτωλικού. Φυσικά, με ένα γκολ και μία ασίστ δεν θα μπορούσε να μην του ανήκει το βραβείο του MVP.

H σφυρίχτρα: Ο κ. Τσέτσιλας δεν είχε κάποια ιδιαίτερη φάση να διαχειριστεί, ωστόσο αξίζει να τονιστεί πως είχε εξαιρετική παρουσία. Άφηνε το παιχνίδι να εξελιχθεί, όποτε αυτό ήταν δυνατό, ενώ δεν έδειξε καμία κίτρινη κάρτα και πέρασε απαρατήρητος.

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Μπρανέσκου, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Μαυρομάτης, Χατζησαΐας, Γκονθάλεθ, Αγκιμπού (86΄Φριντζόνσον), Οικονομίδης (79' Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (87' Τζαβίδας), Ρομπάιγ (67' Ροτάριου).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (36' Ντουάρτε), Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπουζούκης (46' Ντίας), Ξενιτίδης (61' Κολοβός), Μόρσεϊ (74' Καρέλης), Χουάνπι, Πέδρο.

Η βαθμολογία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x