Stoiximan Super League

Ατρόμητος-Παναιτωλικός: Το θετικό κλίμα και η επιστροφή του Αναστασίου

Πάνω στην ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει να χτίσει ο Ατρόμητος, υποδεχόμενος στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό, αλλά και έναν πρώην προπονητή του, τον Γιάννη Αναστασίου.

Ατρόμητος και Παναιτωλικός κοντράρονται σήμερα (18:15, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Χρήστου Κατριμουστάκη) στο Περιστέρι για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να έχουν αρχίσει με χαμόγελα τη φετινή σεζόν, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν βαθμό στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ οι Αγρινιώτες δεν λύγισαν από την πίεση του Αστέρα Τρίπολης.

Οι «κυανόλευκοι» του Άνχελ Λόπεθ, που ολοκλήρωσαν με ακόμα μία μεταγραφή (αυτή του Ανδρέα Γιαννιώτη) σε ένα πολυάσχολο καλοκαίρι με 14 προσθήκες, θέλουν να «χτίσουν» στο θετικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας, ενώ και ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός έχει ως μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη στον πάγκο της νέας του ομάδας. «Περιμένω ένα δύσκολο ματς, στο οποία θα απαιτηθεί το καλύτερο από εμάς για να μπορέσουμε να το πάρουμε. Ετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για αυτό και ελπίζουμε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία», δήλωσε ο πρώην τεχνικός του Βόλου στο atromitosfc.gr, που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χαρίση, Νταβιώτη και Γιαννιώτη (δεν έχει έρθει η μπλε κάρτα). Στην αποστολή επέστρεψε ο Γκαλβάο, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να είναι στην τελική 20άδα.

Από την άλλη πλευρά, είναι το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, Γιάννης Αναστασίου, που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, από την οποία αποχώρησε τον Νοέμβριο του 2019, επιστρέφοντας σε πολύ γνώριμα λημέρια. Ο Έλληνας τεχνικός, που είδε αρκετά θετικά στη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μπορεί να υπολογίζει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στους Μπαρμπόσα, Φλόρες και Μεντόζα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ατρόμητος (4-2-3-1)
: Πίριτς – Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Καστεγιάνο – Ντένιτς, Σάλομον – Κλωναρίδης, Μουνίθ, Μπεντινέλι (Καρτάλης) – Κουλούρης

Παναιτωλικός (4-4-1-1): Ροντρίγκεz, Λούι, Κορνέλιους, Μαλής, Χουχούμης - Βαρόνε, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ, Ντίας, Μεντόσα, Καρέλης (Βέργος)

Διαιτητής: Ευαγγέλου
Α' βοηθός: Μαυρουδής
Β' βοηθός: Στεφανής
4ος: Αγγελάκης
VAR: Τζοβάρας
AVAR: Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x