Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Παράταση στου Ιμερέκοφ λόγω γραφειοκρατίας, έθεσε deadline βλέποντας κι άλλες περιπτώσεις

Παράταση παίρνει -λόγω γραφειοκρατικού ζητημάτος- η μεταγραφή του Ιμερέκοφ στον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να έχουν συμφωνήσει με τον Ουκρανό στόπερ αλλά να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζει ο Ατρόμητος, παράλληλα φυσικά με τις κινήσεις ενίσχυσης που πραγματοποιεί. Η ομάδα του Περιστερίου έχει προχωρήσει ήδη σε έξι μεταγραφές (τελευταία εκείνη του Μαρκετζάνι), ενώ εδώ και μέρες έχει κλείσει και την έβδομη. Ο λόγος για τον Μαξίμ Ιμερέκοφ, η περίπτωση του οποίου βέβαια έχει πάρει μια μικρή παράταση λόγω γραφειοκρατικού ζητήματος που παρουσιάζει.

Συγκεκριμένα, λόγω του ότι μαίνεται ο πόλεμος στην πατρίδα του Ουκρανού στόπερ αλλά και της στρατεύσιμης ηλικίας που βρίσκεται ο 32χρονος άσος, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, υπάρχει γραφειοκρατικό ζήτημα στο να εξασφαλίσει άδεια για να έρθει στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο μάνατζερ του παίκτη έχει ενημερώσει την ομάδα του Περιστερίου ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί κανονικά και πως μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στη χώρα μας. Άλλωστε, η συμφωνία είναι δεδομένη.

Να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος έχει θέσει deadline στην πλευρά του Ιμερέκοφ (για το προσεχές Σαββατοκύριακο δηλαδή) και την ίδια στιγμή, προκειμένου να είναι καλυμμένος, εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας του. Εκεί όπου τη φετινή σεζόν πραγματοποιείται ολική αναδόμηση (έχουν αποχωρήσει Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Στρούγγης και Μαυρομάτης, ενώ έχουν αποκτηθεί οι Ασεβέδο, Τσακμάκης, θέση άλλωστε που υπολογίζεται και ο Έρλινγκμαρκ).

Από εκεί και πέρα, οι Περιστεριώτες την Τρίτη (25/7) πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Μαζαράκη, μετά την επιστροφή από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Πορταριά Πηλίου. Σε αυτό το σημείο, να υπογραμμιστεί ότι όλες οι ερχόμενες φιλικές αναμετρήσεις του Ατρομήτου θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (29/7, 19:30) που θα καλυφθεί από το Novasports Prime.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x