Stoiximan Super League

Με... αύρα από τα παλιά η νέα φανέλα του Ατρομήτου!

Τις εμφανίσεις που θα φορούν οι παίκτες του τη νέα σεζόν παρουσίασε ο Ατρόμητος, με την πρώτη φανέλα -με κάθετες κυανόλευκες ρίγες- να ξυπνά μνήμες από το παρελθόν.

Τα αποκαλυπτήρια των νέων του εμφανίσεων έκανε την Τρίτη (15/7) ο Ατρόμητος, σε μια πολύ ωραία εκδήλωση στο κέντρο του Περιστερίου.

Μάλιστα, το «Αστέρι» ενόψει της ερχόμενης σεζόν επαναφέρει τις κάθετες κυανόλευκες ρίγες στην πρώτη φανέλα, ξυπνώντας μνήμες από το παρελθόν. Έξτρα λεπτομέρεια το σύνθημα «Για την πόλη και τη φανέλα» που αποτυπώνεται εσωτερικά της εμφάνισης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο ιδιοκτήτης της περιστεριώτης ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, το τεχνικό τιμ, με τον Λεωνίδα Βόκολο να απευθύνεται διά μικροφώνου στους εκατοντάδες φίλους της ομάδας που έδωσαν το «παρών», καθώς και οι ποδοσφαιριστές του κλαμπ. Μεταξύ αυτών και το νέο μεγάλο μεταγραφικό του απόκτημα, Σωτήρης Τσιλούλης, ο οποίος μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

«Αν δεν πιστεύετε στον έρωτα με την πρώτη ματιά, τότε δεν έχετε δει τις νέες εμφανίσεις του Ατρόμητού μας!», το σχόλιο των «κυανόλευκων» σε σχετική τους ανάρτηση.











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x