Stoiximan Super League

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα: Ο ένας «καίγεται», ο άλλος αρνείται να χάσει

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται σήμερα στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη και τους φιλοξενούμενους να στοχεύουν στη διατήρηση του αήττητου σερί τους.

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγουν το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται θέλοντας το θετικό αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους.

Βέβαια, ο χαρακτηρισμός «θετικό αποτέλεσμα» έχει διαφορετικό ορισμό για την κάθε ομάδα, καθώς οι γηπεδούχοι έπειτα από μόλις έναν βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα και τρεις συνεχόμενες ήττες θέλουν μόνο νίκη και τίποτα λιγότερο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, ο στόχος της εξάδας που είχαν θέσει πριν από την έναρξη της σεζόν θα απομακρυνθεί από πολύ νωρίς.

Σύμμαχος για τον Γιώργο Παράσχο, που θα ψάξει την πρώτη του νίκη στην τρίτη του θητεία στον Ατρόμητο είναι οι επιστροφές των Χατζηισαΐα και Κλωναρίδη, οπότε όλες οι βασικές του επιλογές είναι διαθέσιμες, με τον αρχικό σχηματισμό να αποτελεί έναν γρίφο.

Από την άλλη πλευρά, σαφώς πιο άνετος είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά με οκτώ βαθμούς σε τέσσερα ματς, στα οποία αντιμετώπισε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό είναι σαφώς ικανοποιημένη και πολύ δυνατη ψυχολογικά, αφού διατηρείται αήττητη. Πρόβλημα στην επίθεση για την ομάδα της Ηπείρου, καθώς εκτός από τον Κόντε, δεν είναι διαθέσιμος ο Μιλιντσεάνου.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Καρτάλης, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Λιάσος, Π. Τριάδης, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μίνα, Περέα

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ατρόμητος (4-3-3)
: Πίριτς – Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο – Ντένιτς, Σάλομον, Καρτάλης – Μπεντινέλι, Κλωναρίδης, Κουλούρης

ΠΑΣ Γιάννινα (4-4-2): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν – Μορέιρα, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ – Περέα, Μίνα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Α’ ΒΟΗΘΟΣ: Βασίλειος Μωυσιάδης (Γρεβενών)
Β’ ΒΟΗΘΟΣ: Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Τσετσίλας (Γρεβενών)
VAR: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας)
AVAR: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)
Παρατηρητής: Δημήτριος Καλύβας (Βοιωτίας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x