Stoiximan Super League

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα: Για την επιστροφή στις νίκες οι μεν, για να… ανασάνουν οι δε

Το θετικό αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους θα κυνηγήσουν στο μεταξύ τους ματς στο Περιστέρι οι Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα. Σέντρα στις 17:30.

Στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου τίθενται αντιμέτωποι το απόγευμα της Κυριακής (3/12, 17:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής (με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος) οι Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 HD, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Στόχος και των δύο ομάδων η νίκη.

Οι μεν γηπεδούχοι (10οι, 11β.) παραμένουν αήττητοι στα τέσσερα ματς που βρίσκεται ο Σάσα Ίλιτς στον πάγκο τους. Ωστόσο, μετά τις δύο πρώτες τους νίκες, στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια τους (το εντός 1-1 με Πανσερραίκό και το «τρελό» 3-3 στην έδρα της Λαμίας) δεν έχουν «τρίποντο», στα οποία και θέλουν να επιστρέψουν αγωνιζόμενοι στο γήπεδό τους. Σε κάθε περίπτωση βρίσκονται σε πολύ καλό μομέντουμ και η δουλειά του Σέρβου τεχνικού έχει αρχίσει να φαίνεται ήδη, με τους Περιστεριώτες να επιθυμούν να το εξαργυρώσουν με νέα νίκη. Εξάλλου, μετά το πρώτο ματς με την ΑΕΛ, εκτός την Τετάρτη (6/12, 19:30), για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet, ακολουθούν δύο πολλοί δύσκολοι αγώνες στο Περιστέρι, κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι (14οι, 7β.) «καίγονται» για μια νίκη -μόλις τη δεύτερή τους στη σεζόν και πρώτη μακριά από τα Γιάννενα- που θα τους βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη. Η αλήθεια είναι ότι πριν τη διακοπή είχαν δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής κόντρα στον ΟΦΗ, μένοντας όμως στο 1-1 στην Κρήτη (βαθμό μάλιστα που πήραν στο φινάλε με τον Εραμούσπε). Την περασμένη Κυριακή (26/11) ηττήθηκαν 1-0 υποδεχόμενοι την ΑΕΚ. Σε ένα παιχνίδι που δέχθηκαν πολλές φάσεις, αξιοποιώντας όμως την αστοχία των «κιτρινόμαυρων» παρέμειναν στο παιχνίδι μέχρι το φινάλε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, o Σάσα Ίλιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, ο Ιμερέκοφ ξεπέρασε μεν το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ωστόσο είναι κλινήρης και δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών». Εκτός έμεινε και ο Αντζιέλσκι λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στον δικέφαλο κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Βαλένσια και Τσακμάκης. Αντίθετα, εξέτισαν κόντρα στη Λαμία και επιστρέφουν Κεσχρίντα και Τζαβέλλας.

Στο «στρατόπεδο» της ομάδας των Ιωαννίνων, υπήρξαν ευχάριστα της τελευταίας στιγμής. Κι αυτό διότι ο Κόντε αισθάνθηκε καλύτερα μετά τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Θανάση Στάικου. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Λώλης, Μπιλμπάο, Έφορντ και Μπεγκάλα. Επιστρέφουν οι Σόρια, Λιάσος και Τζίνο (οι δύο πρώτοι τιμωρημένοι κόντρα στην ΑΕΚ, ο τρίτος τραυματίας).

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούντε, Έντερ, Καμαρά – Ντιρκς, Βέργος, Ρομπάιγ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης – Ροσέρο, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίμας – Μπάλαν, Παμλίδης.

Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης
Α' Βοηθός: Ιωάννης Μηνούδης
Β' Βοηθός: Αθανάσιος Δέλλιος
4ος διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας
VAR: Κωνσταντίνος Περράκης

Σε 18 συναντήσεις με γηπεδούχο τον Ατρόμητο:

8 νίκες Ατρόμητος

8 ισοπαλίες

2 νίκες ΠΑΣ Γιάννινα

Γκολ: 19-11

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x