Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Πρώτος στόχος για τα χαφ ο Σορό - Ο δίαυλος επικοινωνίας με Σαλερνιτάνα για Βαλέντσια

Τις δύσκολες περιπτώσεις του Σορό για τα χαφ (χωρίς να είναι ο μοναδικός που διαπραγματεύεται) και του Βαλέντσια για την επίθεση, προσπαθεί ο Ατρόμητος. Μέσω... Κεσχρίντα εκείνη του δεύτερου.

Τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ του επιχειρεί να βάλει ο Ατρόμητος στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Μία είναι η θέση που οι Περιστεριώτες θέλουν να ενισχυθούν όπως και να 'χει και είναι εκείνη του αμυντικού χαφ, με την ομάδα του Κρις Κόλμαν να επιθυμεί την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που να διακρίνεται κυρίως για τα ανασταλτικά χαρακτηριστικά του. Στην κορυφή λοιπόν της εν λόγω λίστας βρίσκεται ο Ισμαΐλα Σορό της Σέλτικ.

Έχει αναλυθεί η περίπτωση του διεθνούς Ιβοριανού άσου, ωστόσο εν αντιθέσει με τα όσα μετέδιδαν τα σκωτσέζικα Μέσα δεν είναι σίγουρο ότι η μεταγραφή, εφόσον ολοκληρωθεί, θα γίνει με τη μορφή του δανεισμού. Την ίδια στιγμή, βέβαια, ο Ατρόμητος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ακόμα 2-3 παίκτες για τη θέση.



Παράλληλα, έχει προκύψει για την επίθεση η περίπτωση του Ντιέγκο Βαλέντσια της Σαλερνιτάνα. Ουσιαστικά πρόκειται για πολυθεσίτη, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα ή και πίσω από τον φορ, να δώσει δηλαδή βοήθειες και σε σύστημα 4-2-3-1 και σε 4-4-2.

Η ιταλική ομάδα απέκτησε τον υψηλόσωμο 23χρονο Χιλιανό άσο (1,85μ.) το περασμένο καλοκαίρι από την Κατόλικα (σύλλογος από τον οποίο ξεκίνησε, 132 συμ. - 31 γκολ/13 ασίστ) έναντι 2,5 εκατ. ευρώ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο έως το 2026. Μάλιστα, στην πρώτη του σεζόν είχε 12 συμμετοχές στη Serie A και μία στο Κύπελλο. Παράλληλα, είναι τέσσερις φορές διεθνής με την ανδρική ομάδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.



Η Σαλερνιτάνα θέλει να του δώσει παιχνίδια μέσω δανεισμού, κάτι που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος. Εξάλλου, τα δύο κλαμπ έχουν καλό δίαυλο επικοινωνίας μετά την περσινή μετακίνηση του Κεσχρίντα από το Σαλέρνο στο Περιστέρι.

Αμφότερες πολύ αξιόλογες αλλά και συνάμα δύσκολες περιπτώσεις. Κάτι εξάλλου που αντικατοπτρίζεται και στη χρηματιστηριακή τους αξία στο transfermarkt, με του Σορό να κυμαίνεται στο 1,2 εκατ. ευρώ και του Βαλέντσια στα 2 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να αποκλειστεί και κάποια άλλη κίνηση από τους «κυανόλευκους» μέχρι το φινάλε των μεταγραφών, εάν υπάρξει κάποια αποχώρηση/πώληση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x