Stoiximan Super League

Οι σειρήνες για Έντερ, Κεσχρίντα, Ρομπάιγ και η στάση του Ατρόμητου

O Ατρόμητος προσέχει για να… έχει αφού οι Έντερ, Κεσχρίντα και Ρομπάιγ έχουν μαγνητίσει το βλέμμα αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό.

Η σεζόν ολοκληρώνεται, ουσιαστικά, το ερχόμενο Σάββατο για τον Ατρόμητο (όπως και για όλες τις ομάδες των playouts), με τους Περιστεριώτες να φιλοξενούνται την τελευταία αγωνιστική στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου θα αρχίσουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας χρονιάς. Και υπάρχουν ορισμένοι κομβικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι έχουν μαγνητίσει ήδη τα βλέμματα από το εξωτερικό. Ο λόγος για τους Έντερ, Κεσχρίντα και Ρομπάιγ, για τους οποίους υπάρχουν σειρήνες από το εξωτερικό και σύλλογοι που εξετάζουν τις περιπτώσεις τους.

Ο Έντερ είναι ο μοναδικός από αυτούς με δύο ακόμη χρόνια συμβολαίου, ενώ οι Ρομπάιγ, Κεσχρίντα έχουν από άλλο ένα. Κάτι που σημαίνει ότι τα πάντα κρίνονται από τον Ατρόμητο. Διότι στους Περιστεριώτες παρατηρείται έντονη κινητικότητα για την παραμονή των τριών ποδοσφαιριστών και τη νέα σεζόν, αλλά το γεγονός πως υπάρχουν ήδη διερευνητικές κρούσεις ουσιαστικά… τους ανησυχεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που οι παραπάνω ποδοσφαιριστές παίζουν για συλλόγους του εξωτερικού. Για παράδειγμα ο Κεσχρίντα είχε προτάσεις και τον χειμώνα όταν αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Τυνησία, αλλά ο Ατρόμητος δεν είδε τα «θέλω» του να ικανοποιούνται και δεν τον άφησε να φύγει. Ή ο Ρομπάιγ, ο οποίος έχει γραφτεί ξανά για πιθανή επιστροφή στην Βαλενσιέν και έχει καλό όνομα στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ατρόμητος είναι αυτός που ορίζει το τι θα συμβεί και με τους τρεις, αλλά και για όποιον άλλον ποδοσφαιριστή της ομάδας (που έχει συμβόλαιο) υπάρξει πρόταση. Όπως και είναι βέβαιο πλέον ότι οι Περιστεριώτες αισθάνονται δικαιωμένοι για τις καλοκαιρινές επιλογές τους, αφού μιλάμε για παίκτες που έχουν μεγάλη συμβολή και σημαντικό χρόνο συμμετοχής στην πορεία της ομάδας…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x