Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Στην εθνική Βοσνίας ο Πίριτς

Στην αποστολή της Βοσνίας για τα ματς του Σεπτεμβρίου συμπεριλήφθηκε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου, Κέναν Πίριτς.

Παραμένει στα πλάνα της εθνικής ομάδας της Βοσνίας ο Κέναν Πίριτς, με τον νέο τερματοφύλακα του Ατρομήτου να καλείται για τα ματς του Σεπτεμβρίου.

Ο 27χρονος γκολκίπερ υπολογίζεται για τις δύο αναμετρήσεις με Γαλλία και Καζακστάν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το φιλικό με το Κουβέιτ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου έχει έξι διεθνείς συμμετοχές από το 2018 και μετά.

Επιπλέον, στην εθνική ομάδα των Νέων της Ελλάδας κλήθηκαν οι Μάριος Τζαβίδας και Θανάσης Καραμάνης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Διάκριση για τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Κέναν Πίριτς, καθώς κλήθηκε για ακόμα μία φορά στην εθνική ομάδας της Βοσνίας, αποτελώντας σταθερό μέλος στις επιλογές του προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας θα ενσωματωθεί στην αποστολή των Βόσνιων από τις 30 Αυγούστου και υπολογίζεται για τις αναμετρήσεις κόντρα στην εθνική Γαλλίας (1/9) στο Στρασβούργο και με την εθνική Καζακστάν (7/9) στη Ζένιτσα στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, αλλά και για τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Κουβέιτ (4/9), επίσης στη Ζένιτσα.

Επιπλέον, στην Εθνική Ομάδα Νέων από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Αναστάσιο Θέο κλήθηκαν οι Μάριος Τζαβίδας και Θανάσης Καραμάνης για τις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 19 έως τις 21 Αυγούστου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x