Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Στην τελική ευθεία για Παναθηναϊκό, εκτός ο Τζοβάρας

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνει ο Ατρόμητος, με τον Γιώργο Τζοβάρα να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις.

Στην τελική ευθεία για το εντός έδρας παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό, το απόγευμα της Κυριακής (17/12, 20:30), βρίσκεται ο Ατρόμητος.

Το πρωί της Παρασκευής (15/12) η ομάδα του Περιστερίου προπονήθηκε στο προπονητικό της κέντρο στον Ασπρόπυργο, λόγω της σποράς που πραγματοποιείται στο μεγάλο γήπεδο στο Μαζαράκη.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Γιώργο Τζοβάρα που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Κύπελλο Ελλάδος Betsson κόντρα στην ΑΕΛ.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι δύο πολύ μεγάλοι άτυχοι της σεζόν, Παναγιώτης Τσαντίλας και Σπύρος Αμπαρτζίδης, που έχουν υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έχουν αρχίσει τη διαδικασία της επιστροφής τους.

Η προετοιμασία του Ατρομήτου θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (16/12), μετά το τέλος της οποίας ο Σάσα Ίλιτς θα ανακοινώσει την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x