Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για Γιαννιώτη και Κουλούρη στον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος περιμένει την απάντηση του Ανδρέα Γιαννιώτη που... κοιτάζει και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα περιμένει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη που ακόμα δεν έχει έρθει.

Αν και στο ξεκίνημα της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Κέναν Πίριτς ήταν βασικός κάτω από τα δοκάρια του Ατρομήτου, ο Ανδρέας Γιαννιώτης από τη στιγμή που επέστρεψε στο Περιστέρι, ήταν θέμα χρόνου να γίνει το νούμερο ένα στην ιεραρχία. Με τις σπουδαίες εμφανίσεις που έκανε, βοήθησε στα μέγιστα τους «κυανόλευκους» να εξασφαλίσουν την παραμονή στη Super League 1, ενώ είναι αναμφισβήτητα από τους διακριθέντες μιας γενικά κακής χρονιάς.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο και πλέον μπαίνει σε διαδικασία ανανέωσης. Από το «αστέρι» φυσικά και του έχει γίνει πρόταση για να παραμείνει στη ομάδα, μιας και είναι ικανοποιημένοι από την απόδοσή του, όμως ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία. Ο Γιαννιώτης φέρεται να ψάχνει στην αγορά για ένα «δυνατό» συμβόλαιο, που δεν θα μπορεί να βρει στο εγχώριο πρωτάθλημα και κάπως έτσι του έχει δοθεί χρόνος από τους Περιστεριώτες για να απαντήσει.



Από την άλλη πλευρά, το θέμα του Ευθύμη Κουλούρη που έχει συμβόλαιο, παραμένει στάσιμο, μιας και για τον εκ των κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση. Ενδιαφέρον ωστόσο σίγουρα προκύπτει από πολλές ομάδες και λογικά το επόμενο διάστημα θα γίνει και κάποια κρούση, ενώ υπενθυμίζουμε ότι οι «κυανόλευκοι» θα μπουν σε συζητήσεις για την παραχώρηση του παίκτη με ένα πόσο τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ και πάνω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x