Stoiximan Super League

Ο Ατρόμητος θέλει να γίνει ξανά δυνατός και οι κινήσεις του το αποδεικνύουν

Στο Περιστέρι προχωρούν σε έξυπνες κινήσεις, τόσο με την απόκτηση ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας όσο και με την εντυπωσιακή στελέχωση του τμήματος σκάουτινγκ με πρώην παίκτες του συλλόγου.

Μετά από κάθε επιτυχημένη ή αποτυχημένη σεζόν, οι περισσότερες ομάδες είναι δεδομένο πως θέλουν η επόμενη χρονιά να τις βρει ακόμα πιο δυνατές και ανταγωνιστικές. Φυσικά, η θέληση από μόνη της δεν μπορεί να κάνει και πολλά, αφού χρειάζονται πράξεις και μεγάλος σχεδιασμός-προγραμματισμός για να συμβεί κάτι τέτοιο. Χωρίς αμφιβολία, ο Ατρόμητος μέχρι στιγμής είναι από τις ομάδες της Super League 1 που έχουν πάρει πιο «ζεστά» από όλες την προετοιμασία τους σε όλα τα επίπεδα, ώστε κατά την εκκίνηση του πρωταθλήματος να μπορέσει να αφήσει πίσω του την κακή διετία και να επανέλθει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι στο Περιστέρι ο στόχος έχει μπει αρκετά ψηλά, με τα playoffs να αποτελούν διακαή πόθο της διοίκησης και κατά συνέπεια των ποδοσφαιριστών. Η δουλειά έχει ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν, με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής να αποτελούν project εγνωσμένης αξίας με παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι «λαχεία» που μπορεί μετά από λίγα παιχνίδια να εμφανίσουν αδυναμίες. Σίγουρα κανείς δεν θέλει να ψάχνεται τον χειμώνα να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και από τις προσθήκες των Καρτάλη, Μπεντινέλι, Κουλούρη και Βασιλαντωνόπουλο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως θα συμβεί.

Τις επόμενες μέρες, θα ανακοινωθούν και άλλοι παίκτες όπως ο Αργεντίνος εξτρέμ Ματίας Πισάνο, ενώ ο Ατρόμητος είναι δεδομένο πως θα ψάξει ακόμα τερματοφύλακα, στόπερ, εξτρέμ και σέντερ φορ πίσω από τον Κουλούρη. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση του Μάριου Τζαβίδα που τα έχει βρει σε όλα με το «αστέρι» και οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται για έναν από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επιθυμία είναι όλα αυτά να έχουν ολοκληρωθεί πριν την αναχώρηση της ομάδας για την προετοιμασία στο Αλικάντε της Ισπανίας, εκεί όπου ο Άνχελ Λόπεθ θα προσπαθήσει να χτίσει ένα δυνατό σύνολο που θα κοιτάξει ξανά στα μάτια τους… μεγάλους.

Ατρόμητος: Θέλει να γίνει ξανά δυνατός και το δείχνει

Τα φιλικά που έχουν ήδη κανονιστεί να γίνουν στην Ιβηρική χερσόνησο με Έλτσε (18/7), Βαλένθια (21/7), Χετάφε (24/7), Λεβάντε (27/7) και Ρεάλ Σαραγόσα (30/7), είναι ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό. Παρόλα αυτά εκτός της βοήθειας από το ήδη υπάρχον δυναμικό στην διοίκηση, οι προσθήκες στις οποίες προχώρησαν οι Περιστεριώτες προκαλούν θετική εντύπωση από μόνες τους, αφού με την ενίσχυση του τμήματος σκάουτινγκ σε όλο την Ευρώπη αλλά και την Λατινική Αμερική, ο Ατρόμητος στοχεύει να αλλάξει επίπεδο και να επενδύσει σε «δικές του επιλογές».

Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο για τους ανθρώπους που επανδρώνουν το τμήμα σκάουτινγκ και αναλαμβάνουν συγκεκριμένο χώρο εποπτείας, είναι ότι όλοι έχουν περάσει από το Περιστέρι φορώντας την φανέλα του συλλόγου. Οι Δημήτρης Ιωάννου (Κύπρος), Στέλιος Σφακιανάκης (Βόρεια Ελλάδα), Στέργος Μαρίνος (Δυτική Ευρώπη) και Αλεξάνταρ Βαλεντίνοφ Γκεοργκίεφ (Βαλκάνια), αλλά και οι Χαβιέ Ούμπιδες (Αργεντινή) και Εντουάρντο Μπρίτο (Βραζιλία) θα είναι τα μάτια του Ατρόμητου για κάθε πιθανό «διαμαντάκι» δουλεύοντας σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Παράλληλα σε όλη την Ελλάδα οι Κωνσταντίνος Αποστόλου, Άρης Σαρακινός και Δημήτρης Παναγιώτου ενισχύουν το δυναμικό της εγχώριας αγοράς με τον Απόστολου Αποστόλου να παραμένει επικεφαλής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x