Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε αποστολή ο Ατρόμητος – Εκτός ο Κιβρακίδης

Την αποστολή για το φιλικό ματς κόντρα στον Ιωνικό ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, από την οποία λείπει και πάλι ο Κυριάκος Κιβρακίδης, με τον Άνχελ Λόπεθ να μην υπολογίζει τον παίκτη.

Την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον Ιωνικό ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος και από την αποστολή προέκυψαν ειδήσεις για τους Περιστεριώτες.

Συγκεκριμένα, όπως συνέβη και στο τουρνουά του Βόλου, ο Άνχελ Λόπεθ άφησε εκτός τον Κυριακό Κιβρακίδη που είναι και ο πιο παλιός στην ομάδα, έχοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Με αυτή την κίνηση ο Ισπανός τεχνικός είναι απόλυτα ξεκάθαρος ότι δεν υπολογίζει τον δεξιό μπακ και έπειτα από 8,5 χρόνια είναι εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσει.

Εκτός επιλογών έμεινε και ο Γιόζιπ Τομάσεβιτς, που επίσης είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται, από τη στιγμή που αποκτήθηκε και ο Ντάνι Καστεγιάνο.

Η αποστολή:

Μανδάς, Πίριτς, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κουλούρης, Καρτάλης, Σάλομον,, Καστεγιάνο, Σπιριντόνοβιτς, Μουνίθ, Νταβιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Κλωναρίδης, Τζαβίδας, Νάτσος, Πισάνο, Μπεντινέλι, Κωτσόπουλος, Στρούγγης, Αθανασίου, Οικονομίδης.

Όσοι δεν συμμετέχουν στην αποστολή θα γυμναστούν το πρωί υπό τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x