Stoiximan Super League

Τι λένε στον Ατρόμητο για την αντικατάσταση του Παπαπέτρου στο ματς της Δευτέρας

Ο Τάσος Παπαπέτρου αντικαταστάθηκε από τον Ευστάθιο Γκορτσίλα στο ματς του Ατρόμητου με τον Αστέρα τη Δευτέρα, με τους Περιστεριώτες να σχολιάζουν την εν λόγω απόφαση της ΚΕΔ.

Σε αντικατάσταση του διαιτητή VAR στο ματς του Περιστερίου τη Δευτέρα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League προχώρησαν ΚΕΔ και ΕΠΟ.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προχωρά στην τιμωρία του Έλληνα διεθνούς ρέφερι, θεωρώντας πως οι γραμμές μπήκαν σε λάθος ποδοσφαιριστή και όχι σε αυτόν που έπρεπε με αποτέλεσμα να υποδειχτεί λανθασμένα ως οφσάιντ το γκολ του Έρλινγκμαρκ.

Οι Περιστεριώτες μετά από αυτή την απόφαση μάλλον νιώθουν εν μέρει δικαιωμένοι για τα παράπονά τους για το ματς της Πέμπτης με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», ενώ σήμερα με επιστολή τους ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή!

Μάλιστα, σχολίαζαν χαρακτηριστικά για την αντικατάσταση του Παπαπέτρου«Έγινε το ελάχιστο αυτονόητο και έγινε αντικατάσταση. Φυσικά μιλάμε για μια ελάχιστη ηθική δικαίωση».

Στον Ατρόμητο υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση από πλευράς Γιώργου Σπανού να ενημερώσει ο ίδιος τον Ροσέτι για την περίπτωση του Παπαπέτρου. Το αφεντικό των Περιστεριωτών θεωρεί ότι δεν υπάρχουν «ανθρώπινα λάθη» στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και πολύ περισσότερο από έναν διαιτητή που είναι μια κατηγορία κάτω από Elite.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x