Stoiximan Super League

Χωρίς Κλωναρίδη και Κεσχρίντα στο «Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος

Την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (2/10, 16:00), ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος. Εκτός αποστολή έμειναν Κλωναρίδης και Κεσχρίντα.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, με τους με τον Κρις Κόλμαν μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, να ανακοινώνει την αποστολή για την αναμέτρηση.

Εκτός έμειναν ο Βίκτορ Κλωναρίδης λόγω σύσπασης που είχε στον δικέφαλο, ενώ ο Ουάζντι Κεσχρίντα ταλαιπωρείται από ίωση και ο Ουαλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ροτάριου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τη σημερινή απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2/10, 16:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής της ομάδας μας, Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.
Την αποστολή αποτελούν οι:

Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ροτάριου.

Εκτός έμεινε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης καθώς έχει μια σύσπαση στον δικέφαλο και ο Ουαζντί Κεσχρίντα που ταλαιπωρείται από ίωση.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x