Stoiximan Super League

Ατζέντης Κουέστα: «Είμαστε κοντά σε συμφωνία με τον Άρη»

Ο Άρης είναι κοντά σε συμφωνία για να διατηρήσει τον Ισπανό γκολκίπερ στις τάξεις του.

Ο ατζέντης του Χουλιάν Κουέστα, Ρομπέρτο Βίγιας Σαθατορνί, τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις με τον Άρη είναι προχωρημένες, δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, αλλά η συμφωνία είναι κοντά.

«Το θέμα της επέκτασης (του συμβολαίου) του Κουέστα είναι στάσιμο. Οι επαφές με τον Άρη είχαν οδηγήσει σε καλό σημείο, ωστόσο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες δεν διευθετήθηκαν, προκειμένου να έρθουμε σε οριστική συμφωνία. Δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει στον Άρη. Δεν μπορώ να αναλύσω τους λόγους που δεν υπάρχει ο ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν κάποια ζητήματα, στα οποία δεν έχει επέλθει συμφωνία, επκμένως πρέπει να συνεχίσουμε τις επαφές. Θεωρώ ότι εντός Μαΐου θα ξέρουμε οριστικά τι πρόκειται να συμβεί. Ο Χουλιάν περνά καλά στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, εκτιμά ότι πήρε ευκαιρία να παίξει στο υψηλό επίπεδο, αλλά πρέπει να τακτοποιήσουμε συγκεκριμένες εκκρεμότητες», δήλωσε στο Metrosport.

Πάντως πρόσθεσε με... νόημα πως ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλον ομάδων: «Υπάρχουν πολλά club που παρακολουθούν την πορεία του πελάτη μου και θα ενδιαφέρονταν να τον αποκτήσουν. Στην περίοδο του καλοκαιριού όλα μπορούν να γίνουν. Όπως ξέρετε, ο Κουέστα έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά και οι πρώτες συζητήσεις έδειξαν ότι θα υπάρξει ταύτιση απόψεων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x