Stoiximan Super League

Αυγενάκης για ΑΕΚ: «Η μεμονωμένη μετακίνηση δεν δύναται να απαγορευτεί - Είναι σενάρια φαντασίας»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε στην ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα της μετακίνησης οπαδών στο Αγρίνιο. Τι ανέφερε για τα περί προβοκάτσιας που τον κατηγορεί η Ένωση.

Απάντησε στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Λευτέρης Αυγενάκης. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν χαρακτηρίσει προβοκάτσια του υφυπουργού Αθλητισμού την απόφαση να επιστρέψει τη μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών της στο Αγρίνιο. Με τον ίδιο να κάνει λόγο για σενάρια φαντασίας σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Υφυπουργείο:

«Πάγια πρακτική του Υφυπουργού Αθλητισμού, από το ξεκίνημά της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, σε κάθε αγωνιστική της και για κάθε ομάδα, είναι να απαγορεύονται ΜΟΝΟ οι οργανωμένες μετακινήσεις φιλάθλων, όπου αυτό επιβάλλεται, έπειτα από σχετικά αιτήματα της ΕΛ.ΑΣ. και των απαραίτητων εισηγήσεων της ΔΕΑΒ, σε εφαρμογή των διατάξεων του νόμου.

Η μεμονωμένη μετακίνηση οποιουδήποτε φιλάθλου δεν δύναται να απαγορευθεί και προφανώς είναι ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ η κατοχή εισιτηρίου για την είσοδό του στο γήπεδο, έπειτα από τους προβλεπόμενους ελέγχους.

Όλα αυτά, τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, είναι εις γνώση της ΠΑΕ ΑΕΚ και κάθε ΠΑΕ του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, των λιγκών τους και φυσικά της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία υπάρχει άριστη συνεργασία.

Περαιτέρω σχολιασμός, σε σενάρια φαντασίας, περιττεύει…
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x