Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αυτά ισχύουν για Βιτίνιο και Παναθηναϊκό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την Σλάβια Πράγας, ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την υπόθεση του Βιτίνιο που απασχολεί τους «πράσινους».

«Ο Βιτίνιο είναι ένας παίκτης που φυσικά απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Οι βραζιλιάνοι γράφουν πως τις τελευταίες μέρες επήλθε συμφωνία, κάτι που εγώ ξέρω πως η συμφωνία των δύο ομάδων είναι εδώ και μέρες. Και με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει επί της ουσίας συμφωνία, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θα το προχωρήσει αν δεν πάρει το ΟΚ από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής ψάχνει διάφορα πράγματα, διάφορες λεπτομέρειες και πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερα. Αν ο Γιοβάνοβιτς πει το ΟΚ, τότε θα έχουμε θετική κατάληξη στην υπόθεση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η βασική του θέση είναι εξτρέμ, αλλά έχει παίξει κάποιες φορές ως σέντερ φορ και λιγότερες ως περιφερειακός φορ ή δεκάρι», πρόσθεσε.

Για καταλήξει, λέγοντας: «Αν έρθει ο Βιτίνιο, ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει πολύ επίπεδο στη μεσοεπιθετική γραμμή του. Αν έρθει ο Βιτίνιο, μπορεί να παίζει πίσω από τον επιθετικό. Περιμένουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες, σήμερα-αύριο, και αν υπάρξει το ΟΚ του Γιοβάνοβιτς, τότε θα προχωρήσουν οι διαδικασίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x