Stoiximan Super League

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Ολυμπιακού στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας

Στους κανονισμούς περί συμμετοχής των προσώπων στη μετοχική σύσταση μιας ΠΑΕ στέκεται ο Ολυμπιακός στις προτάσεις που είχε καταθέσει στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Μεγάλο βάρος στους κανονισμούς περί συμμετοχής των προσώπων στη μετοχική σύσταση μιας ΠΑΕ από τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι στις προτάσεις τους στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας στέκονταν αρκετά στο θέμα ζητώντας να ληφθούν αποφάσεις για παρουσίες ατόμων σε μια ΠΑΕ, θίγοντας την σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ΑΕΚ αλλά και με τον ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα ζήτησαν την αυστηριοποίηση του Νόμου αλλά και του κανονισμού της ΕΠΟ περί συμμετοχής σε ΠΑΕ και έλεγχο στη μετοχική σύνθεση των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών. Μάλιστα το προεδρείο της Λίγκας ενημέρωσε ότι ο υπουργός έχει δεσμευτεί ότι θα παρέμβει στο θέμα του ασυμβίβαστου με τον ΟΠΑΠ.

Στις άλλες προτάσεις τους οι ερυθρόλευκοι τάσσονται υπέρ της διεξαγωγής πρωταθλήματος με 14 ομάδες και πλέι-οφ από τη θέση 1 έως 6 με τους βαθμούς της κανονικής διάρκειας από την νέα σεζόν.

Επίσης για την αναδιανομή των εσόδων με βάσει την εμπορικότητα των τεσσάρων μεγάλων η πρώτη πρόταση των Πειραιωτών πέρασε ομόφωνα και επίσης προσέθεταν ότι θα πρέπει να αποκλειστούν

-πρόσωπα που έχουν σχέση με στοιχηματικές και δημιουργούν προφανές ασυμβίβαστο
-να διευκρινιστούν περιπτώσεις πολυ-ιδιοκτησίας
- εικονική μετοχική σύνθεση στις ΠΑΕ
Για να κάνουν αποδεκτή την πρόταση για αναδιανομή των εσόδων, ενώ ζητούσαν τον υποβιβασμό για όποια ομάδα δεν πληροί τις προϋποθέσεις αυτές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x