Stoiximan Super League

Αυτή είναι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Στον πάγκο -για να πάρει ανάσες- έμεινε τελικώς ο Σεμπάστιαν Λέτο. Δείτε τις επιλογές Στραματσόνι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με μια –ολίγον τι αναμενόμενη- αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι της Λεωφόρου, θα παραταχθεί απόψε στο ΟΑΚΑ (19:30) ο Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σεμπάστιαν Λέτο έμεινε στον πάγκο για να πάρει ανάσες, αφού δείχνει κουρασμένος το τελευταίο διάστημα, με τον Μπουμάλ να παίρνει τη θέση του.

Κάτω από την εστία θα είναι ο Στιλ, δεξί μπακ ο Μέστο, αριστερό ο Νάνο και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Ταυλαρίδης-Μολέδο.

Κουτρουμπής, Ζέκα και Λουντ παραμένουν στα χαφ, με τους Μπουμάλ και Βιγιαφάνιες να είναι τα μεσοεπιθετικά «όπλα», με μοναδικό προωθημένο τον Μπεργκ.

Η αρχική σύνθεση: Στιλ, Νάνο, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λουντ, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Λέτο, Aμπέντ, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Bλαχοδήμος Π., Eβαντζελίστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x