Stoiximan Super League

Αυτοί θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία

Τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ποιοι κόπηκαν.

Για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του και πέντε φιλικές αναμετρήσεις, αναχωρεί την Πέμπτη το πρωί ο ΠΑΟΚ.

Από την αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», Άγγελος Αναστασιάδης απουσιάζουν οι Λόπεθ, Χακόμπο καθώς δεν υπολογίζονται εν όψει της νέας σεζόν και οι Ιντζίδης, Παναγιωτίδης. Ο πρώτος επειδή υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί τετρακέφαλο και ο δεύτερος λόγω του ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ρινικό διάφραγμα.

Αναλυτικά, η αποστολή: Γιακουμής, Μελίσσας, Κατσικάς, Σκόνδρας, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Πολύζος, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Παπαδόπουλος, Γκολάσα, Κίτσιου, Πόζογλου, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Κουλούρης, Κάτσε, Κιόσε, Ρατς.

Οι Θεσσαλονικείς θα «πετάξουν» με προορισμό το Ντίσελντορφ της Γερμανίας και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Oosterbeek στην Ολλανδία, όπου θα παραμείνουν από 10-27 Ιουλίου. Στην αποστολή αναμένεται να ενσωματωθούν οι Μάρτενς και Μαντούρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x