Stoiximan Super League

Αυτοκαταστροφικός…

Ό,τι έχτισε τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές, το γκρέμισε σήμερα ο Άρης. Οι «κίτρινοι» έχασαν 2-1 από τον Πλατανιά στο «Κλ. Βικελίδης», με τους Χανιώτες να κάνουν «σεφτέ» στις νίκες για φέτος.

Αυτοκαταστροφικές τάσεις από τον Άρη. Οι «κίτρινοι» πέταξαν στα σκουπίδια τις δύο εκτός έδρας νίκες τους, τις περασμένες δύο αγωνιστικές, αφού γνώρισαν την ήττα από τον Πλατανιά 2-1, στο «Κλ. Βικελίδης».

Κακό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, με τον Τόρες (43’) να ανοίγει το σκορ, τον Ουντότζι, τραυματία να κάνει το 1-1, όμως να έρχεται από τον πάγκο, ο Φανούρης Γουνδουλάκης για να υπογράψει την πρώτη φετινή νίκη της ομάδας του Ουζουνίδη.

Το ματς:


Κακό θέαμα, πολλά λάθη, μηδενικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Άρης και Πλατανιάς αδυνατούσαν να κάνουν μια ευκαιρία για να φτάσουν σε ένα γκολ, με το 0-0 να μένει, όσο ο χρόνος στο πρώτο μέρος κυλούσε. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να σκοράρουν με τον Ουντότζι, αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες φύγουν για τα αποδυτήρια ήρθε όμως το γκολ που άλλαξε τα δεδομένα. Μέχρι το 43’, ο Πλατανιάς δεν είχε πατήσει καν την περιοχή του Άρη. Ο Μοράλ έκανε μια σέντρα από αριστερά, ο Τόρες, οριζοντιώθηκε εξαιρετικά και άνοιξε το σκορ, βάζοντας σε ένα πολύ κομβικό σημείο, στη θέση του οδηγού την ομάδα των Χανίων.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης χωρίς να κάνει αλλαγές στα πρόσωπα, μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Πίεσε ψηλά, προσπάθησε να αναπτυχθεί από τα άκρα και κυρίως να αιφνιδιάσει, τον καλά στημένο Πλατανιά. Αυτό το κατάφερε, στο 73’, όταν ο συνήθης ύποπτος Ουντότζι, σκόραρε και πάλι. Κόρνερ, ο Τάτος, κεφαλιά από τον Νιγηριανό και το τρίτο συνεχόμενο γκολ του ήταν γεγονός.

Μετά το γκολ του Ουντότζι, η πίεση έγινε πιο έντονη. Η αμυντική γραμμή του Άρη ανέβηκε πιο ψηλά και κάπου εκεί ήρθε το… σοκ. Ο Γουνδουλάκης, μετά από πάσα του Αγκιλέρα, έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Άρη, πλάσαρε κάτω από τα πόδια τον Διούδη και έκανε το 2-1, υπογράφοντας την πρώτη νίκη της ομάδας των Χανίων στην Σούπερ Λίγκα, κόντρα σε έναν αντίπαλο, που έχουν τους ίδιους στόχους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Ηρακλής, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος, Νταμαρλής (85’ Σουνάς), Παπαδόπουλος (65’ Μανιάς), Τάτος, Ουντότζι, Ιμπέ (57’ Σταυρόπουλος).

Στον πάγκο: Μπουζάνης, Τσουμάνης, Κύργιας, Αγγελούδης.

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Δημήτρης (71’ Ράφαελ), Φαΐσκα, Φερνάντεζ, Σιώπης, Τετέ, Αγκιλέρα (85’ Ιντζίδης), Μοράλ, Μπέλιτς (67’ Γουνδουλάκης), Τόρες.

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Κάται, Μπέριαν, Στόλερ.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Μαγιάννης (Άρτας)
Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Control room





Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x