Stoiximan Super League

Βαβρίτσας στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν αποκλείεται να βλέπει Φορτούνη - Ρέτσο η Λεβερκούζεν»

Τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών που ψάχνουν στη Λεβερκούζεν ταιριάζουν σε εκείνα των Κώστα Φορτούνη και Παναγιώτη Ρέτσου, όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Βαβρίτσας.

Με αφορμή τη φημολογούμενη επίσκεψη του αθλητικού διευθυντή της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ, στο Καραϊσκάκη για να «τσεκάρει» τον Κώστα Φορτούνη και τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο Γιώργος Βαβρίτσας ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών που ψάχνουν οι «ασπιρίνες».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Kicker, η γερμανική ομάδα ενδιαφέρεται για έναν νεαρό κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικογενή χαφ, ο οποίος θα παίζει και ως «δεκάρι». Κάπως έτσι δεν αποκλείεται να είναι ψηλά στη λίστα της οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο δημοσιογράφος του γερμανικού «Kicker», Γιώργος Βαβρίτσας στην εκπομπή «Transfer Market Live» με τους Μάνο Σπανόπουλο και Νικόλα Ακτύπη

Για την μεταγραφική κίνηση στη Γερμανία: «Ξεκίνησαν πολύ δυνατά και έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα τον Ιούνιο μέχρι τα μέσα Ιουλίου, όμως την τελευταία εβδομάδα όντως δεν έχουμε κάτι. Την τελευταία εβδομάδα η πιο δυνατή είδηση ήταν η παραμονή του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Ντόρτμουντ, όμως και αυτό δεν είναι σίγουρο αν έρθει μία ομάδα και δώσει πάρα πολλά χρήματα. Η είδηση της ημέρας είναι ότι ο Τσιτσαρίτο αφήνει την Λεβερκούζεν και πάει στην Γουέστ Χαμ, με την Λεβερκούζεν να έχει βάλει πάνω από 60 εκατ. ευρώ φέτος στα ταμεία της».

Για την φημολογούμενη παρουσία του αθλητικού διευθυντή της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ, στο χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη για Φορτούνη και Ρέτσο: «Πρόσφατα έκανε διακοπές στην Ελλάδα. Ή πολύ του άρεσε η Ελλάδα ή για κάποιον άλλον λόγο… (γέλια). Το θέμα είναι ότι η Λεβερκούζεν θα χρειαστεί πέρα από χρήματα και παίκτες για την ενίσχυσή της. Πρώτος στη λίστα τους είναι ένας νεαρός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Δεύτερος είναι ένας επιθετικογενής παίκτης που θα παίζει στα πλάγια και ως δεκάρι. Στη Γερμανία τον έχουν συνδυάσει με το πέρασμά του στην Καϊζερσλάουτερν. Η παρουσία και μόνο του Ρούντι Φέλερ, ο οποίος ήθελε να δει από κοντά έναν παίκτη, το γεγονός ότι εθεάθη στο Καραϊσκάκη κάτι σημαίνει. Αν προσθέσουμε και αυτά που είπαμε νωρίτερα, τουλάχιστον δεν αποκλείεται να βλέπει τον Φορτούνη και τον Ρέτσο».

Για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο: «Στα 60+ εκατ. ευρώ που έχουν μπει στα ταμεία του συλλόγου είναι και από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, μία υπόθεση με τα μπόνους μπορεί να ανεβάσει κι άλλο αυτό το ποσό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x