Stoiximan Super League

Βάις: «Δεν είχαμε χημεία με τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό, ήθελα να φύγω»

Ο Βλάντιμιρ Βάις επεσήμανε ότι δεν είχε χημεία με τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Στο σύντομο διάστημα παρουσίας του στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Βλάντιμιρ Βάις, επισημαίνοντας για άλλη μία φορά ότι δεν ταίριαξε με τον Μίτσελ.

«Στάθηκα δίπλα και αργότερα μου γύρισε μπούμερανγκ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν υπήρξε χημεία παίκτη-προπονητή, δεν ταιριάξαμε. Τα οικογενειακά προβλήματα τα χάλασαν όλα, απλά ήθελα να φύγω από την Αθήνα. Η Αλ Ντουχαΐλ με πήρε λίγες ημέρες αργότερα (σ.σ. αφού πρώτα μετακινήθηκε στην Λεχβίγια). Ομολογώ δεν ήξερα μέχρι τότε πού ήταν το Κατάρ».



Στη συνέχεια ο Σλοβάκος αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες, τονίζοντας: «Ο πατέρας μου έστειλε εμένα στο Κατάρ. Είχα υψηλή ρήτρα στον Ολυμπιακό, δεν θα την πλήρωνε κανείς από την Ευρώπη. Είπα λοιπόν στον πατέρα μου ότι θα ζητήσω κάτι και αν δεν συμφωνούσαν, δεν θα πήγαινα. Εκείνος απάντησε καταφατικά και το ίδιο έκανε και η Αλ Ντουχαΐλ χωρίς δισταγμό».



Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που κάνει σαφές ο Βάις ότι δεν τρέφει τα καλύτερα συναισθήματα για τον Ισπανό τεχνικό. Αμέσως μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο τότε νεαρός εξτρέμ είχε γράψει στο twitter για τον πρώην προπονητή του: «Άτυχος ο Ολυμπιακός σήμερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον ο κύριος Μοντέλο έδειχνε όμορφος στον πάγκο, οπότε θα είναι χαρούμενος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x