Stoiximan Super League

Βαρέλα: «Έχουμε μπροστά μας ένα τρόπαιο και πρέπει να το κερδίσουμε»

Ο Φερνάντο Βαρέλα αναφέρθηκε στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ μίλησε και για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Με το... αριστερό ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League 1.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα, ο Φερνάντο Βαρέλα αναφέρθηκε στην ήττα από τους Αρκάδες, παραδεχόμενος πως έλειπε από τον ΠΑΟΚ μαχητικότητα και θέληση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαρέλα:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας σκόραρε και κέρδισε. Δεν είχαμε τη μαχητικότητα και τη θέληση που θέλαμε. Αυτό συμβαίνει όταν κάνεις πολλές αλλαγές και είναι λογικό να επηρεάσει την εικόνα της ομάδας».

Για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Δεν θα μας επηρεάσουν τα τελευταία αποτελέσματα. Έχουμε μπροστά μας ένα τρόπαιο και πρέπει να το κερδίσουμε. Δεν πρέπει να πέφτεις όταν χάνεις. Αυτή είναι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή».

Για τη φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ: «Θέλουμε το Κύπελλο, δεν έχει τελειώσει ακόμη η φετινή χρονιά για εμάς. Δεν είναι αυτή που θέλαμε, καθώς κυνηγάμε όλους τους τίτλους. Παρ' όλα αυτά θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με θετικό πρόσημο. Προσωπικά η απόδοσή μου έπεσε μετά την εκκίνηση της σεζόν. Βελτιώθηκα μέσα σε αυτή και επανήλθα στο επίπεδο που ήθελα. Έδειξα πως μπορώ να παίξω αρκετά χρόνια ακόμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x