Stoiximan Super League

Αποχαιρέτησε τον Παναιτωλικό ο Βαρόνε: «Θα ήθελα να κάνω περισσότερα - Άλλη μία θλιβερή στιγμή»

Ο Ιβάν Βαρόνε αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον Παναιτωλικό, καθώς από σήμερα αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο θέλησε να πει «αντίο» στον Παναιτωλικό ο Ιβάν Βαρόνε.

Ο Ιταλός μέσος αποτελεί από σήμερα παρελθόν από τον «τίτορμο», μετά από 1.5 χρόνο παρουσίας. Μάλιστα, παρά τις τις μόλις δώδεκα συμμετοχές που πραγματοποίησε με την ομάδα του Αγρινίου (υπέστη ρήξη χιαστού στα μέσα της περσινής σεζόν) , έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, λόγω του πάθους και της αγωνιστικότητας του.

Έτσι, ο Βαρόνε αποχαιρέτησε τον Παναιτωλικό με ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντας τη σημερινή ημέρα ως θλιβερή, προσθέτοντας πως λυπάται που δεν μπόρεσε να προσφέρει περισσότερα στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Άλλη μια εμπειρία ζωής φτάνει στο τέλος της. Άλλη μια θλιβερή στιγμή που πρέπει να γυρίσω σελίδα και να πω αντίο σε όλους τους ανθρώπους που με συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τους Αγρινιώτες, που παρά την απόσταση από την πόλη μας και τους συγγενείς μας, έκαναν εμένα και την οικογένειά μου να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη που μου δώσατε, σας ευχαριστώ για τη ζεστασιά που με κάνατε να νιώσω αρκετές φορές. Και κάτω από περισσότερες συνθήκες. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον οργανισμό του Παναιτωλικού και τον Μάκη Μπελεβώνη γιατί πίστεψαν σε μένα και έκαναν τα πάντα για να εξασφαλίσουν ότι θα συμμετάσχω σε αυτό το έργο. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, κάποιους από τους οποίους σίγουρα θα κρατήσω μαζί μου.

Όταν είσαι μακριά από την οικογένεια, είναι σημαντικό να βρεις ανθρώπους που αισθάνονται παρόμοια με εσένα. Και που θα σε συνοδεύουν στην εμπειρία που μοιράζεστε.

Έχω ακόμα τόσα πολλά να πω. Σίγουρα δεν μπορώ να κρύψω ότι αυτοί ήταν οι πιο δύσκολοι πέντε μήνες της καριέρας μου.

Ο τραυματισμός, όσο δύσκολος κι αν ήταν, μου έδωσε ερεθίσματα, στόχους να πετύχω. Αυτή η δυσφορία δημιουργήθηκε έτσι, μέρα με τη μέρα, χωρίς κανένα πραγματικό κίνητρο, δεν…

Είναι μάταιο να δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Μου είναι αδύνατο να κατηγορήσω τον εαυτό μου για κάτι. Πάντα έδινα τα πάντα, πάντα ενεργούσα σαν επαγγελματίας, αλλά ίσως κάποια δυναμική το ξεπερνάει αυτό. Και θα το σταματήσω εδώ.

Θα ήθελα να κάνω περισσότερα. Θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα αν μου είχε δοθεί η ευκαιρία. Η λύπη μου είναι μόνο για αυτό. Δεν σας έδειξα τον ποδοσφαιριστή Βαρόνε σε όλες του τις πτυχές.

Αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είμαι σίγουρος ότι στην γωνία, κάτι υπέροχο με περιμένει. Κάτι που με ικανοποιεί, και με κάνει να χαμογελάω ξανά.

Η καρδιά μου πρέπει να ησυχάσει, και τώρα μπορεί να το κάνει μόνο από εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x