Stoiximan Super League

Βαρούχας: «Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ, σοβαρά λάθη Αρετόπουλου στο Περιστέρι»

Από σοβαρά διαιτητικά λάθη στα ματς ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος-Παναιτωλικός στιγματίστηκε η 17η αγωνιστική της Super League, όπου διαιτητές ήταν οι Στυλιαράς και Αρετόπουλος αντίστοιχα.

Τις διαιτησίες της 17ης αγωνιστικής σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 «FACE… BALL» και τους Σταύρο Χονδροθύμιο και Τόλη Κοτζιά, εστιάζοντας στα λάθη που έγιναν στα ματς ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος-Παναιτωλικός.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής διαιτησίας είπε ότι στον αγώνα του ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Στυλιαράς έχασε τη φάση του 11’, στην οποία ο ΠΑΣ Γιάννινα ζητά πέναλτι, αφού ο Τσιντώτας ανατρέπει τον Μπετρά, ενώ θα έπρεπε να δοθεί και κίτρινη, αφού ο γκολκίπερ της ΑΕΚ πάει να «παίξει» στην μπάλα και όχι να ανατρέψει τον παίκτη των φιλοξενούμενων.

Παράλληλα, σοβαρά λάθη –σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα- έγιναν και από τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο στο ματς Ατρόμητος-Παναιτωλικός, αφού στο 48’ ο Τσοκάνης ανατρέπει τον Ντιγκινί, τη στιγμή που ο Γάλλος είναι σε προφανή θέση για γκολ και με τον Κυριακίδη να έχει βγει πολύ μακριά από την εστία του και για αυτό το λόγο αμυντικός του Παναιτωλικού έπρεπε να δει κόκκινη κάρτα. Σημειώνεται, δε, ότι στο ίδιο παιχνίδι, υπάρχει λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Ουάρντα, ενώ το πέναλτι το οποίο δίνεται υπέρ του Ατρόμητου (και τελικά αστοχεί ο Αιγύπτιος) αποτέλεσε λανθασμένη υπόδειξη, αφού το χέρι του Ροντρίγκες είναι ακούσιο.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό, ο καθηγητής διαιτησίας, σημείωσε ότι το ματς δεν έπρεπε να ξεκινήσει, αλλά η διαιτησία του Άγγελου Ευαγγέλου την επόμενη μέρα ήταν πολύ καλή.

Για τα υπόλοιπα ματς, δεν σημείωσε κάποιο σημαντικό λάθος, αφού στο Κέρκυρα-ΠΑΟΚ δεν βγήκε ούτε κίτρινη κάρτα, στο Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης όλες οι υποδείξεις ήταν σωστές, όπως και στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ, ενώ στο Ξάνθη-Πλατανιάς τα λάθη σημειώθηκε στις τελευταίες φάσεις του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x