Stoiximan Super League

Βαρούχας για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός: «Έπρεπε να αποβληθεί από το 32’ ο Μποτία, καθαρό το πέναλτι»!

Δείτε πώς σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας, στο Kick Off της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Αρκετά λάθη, τόσο από τους βοηθούς όσο και από τον διαιτητή, Σταύρο Μάνταλο, επισήμανε ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Αρχικά, όπως σημείωσε, στο 19', ο Ακρίβος σηκώνει το σημαιάκι του σε επίθεση της ΑΕΚ, αλλά αμέσως το κατεβάζει, βλέποντας πως η μπάλα δεν πάει στον παίκτη που είναι πιο μπροστά από την άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά σε άλλον. «Αν και βιάστηκε, εκ των υστέρων έπραξε σωστά και η φάση συνεχίστηκε», είπε.

Στο 30', ο ίδιος βοηθός, δεν είδε ότι ο Αραούχο φεύγει από καθαρή θέση οφσάιντ, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να χάσει την πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Αργεντινό.

Στο 39', ο Ντε Λα Μπέγια πέφτει πάνω στον Μπάρκα και σωστά χρεώνεται με επιθετικό φάουλ, θα έπρεπε, ωστόσο, όπως τόνισε ο κ. Βαρούχας, να δει και την κίτρινη κάρτα.

Στο 42', κάνει λάθος και ο επόπτης Τάτσης, σηκώνοντας τη σημαία του για ανύπαρκτο οφσάιντ του Ελιουνούσι...

Όσο για την περιβόητη φάση του 50ού λεπτού και το πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός, ο κ. Βαρούχας είπε: «Είναι παρατεταμένο το τράβηγμα του Λαμπρόπουλου. Είναι πέναλτι».

Προς το φινάλε του ντέρμπι, δε, ο Τάτσης κάνει και νέα λάθος υπόδειξη, για οφσάιντ του Αραούχο, για να φτάσουμε στην αποβολή του Μποτία, την οποία ο καθηγητής διαιτησίας χαρακτήρισε ορθή. Πως είναι, δηλαδή, κίτρινη κάρτα και άρα, κόκκινη, αφού ο Ισπανός είχε δει την πρώτη κίτρινη στο 32', για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Πατίτο. Για αυτό το μαρκάρισμα, ωστόσο, ο κ. Βαρούχας επισήμανε πως ο Μποτία έπρεπε να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x