Stoiximan Super League

Βαρούχας: «Πέναλτι του Σωκράτη στον Ιγκλέσιας, σωστή η επέμβαση του VAR στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας αναλύει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις αμφισβητούμενες φάσεις στους αγώνες της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Αρκετά λάθη εντόπισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στις διαιτησίες των δύο από τις τρεις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Αναλύοντας τις φάσεις στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Αντεπίθεση», ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε, καταρχήν για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, πως υπάρχει πέναλτι στη φάση όπου ο Παπασταθόπουλος τραβάει τον Ιγκλέσιας, ενώ ο Μπαράλες, σημείωσε, μπορεί να μην είχε πρόθεση να χτυπήσει τον Λαλά, αλλά ήταν τόσο δυνατό το χτύπημα, που έπρεπε να αποβληθεί.

Για το Άρης-ΠΑΟΚ, δε, σημείωσε ότι ο Γάλλος διαιτητής «ήταν πολύ καλός, κοντά στις φάσεις και εκεί που έπρεπε».

Όσο για το ντέρμπι, στάθηκε στις δύο λάθος υποδείξεις για οφσάιντ σε παίκτες του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, τόνισε ότι στο 45', όταν η ΑΕΚ φώναξε για χέρι και πέναλτι, δεν υπάρχει τίποτα, ενώ το πέναλτι που δόθηκε, τελικά, στους «κιτρινόμαυρους» σωστά ακυρώθηκε, καθώς «η φάση του Καρίμ με τον Σάντσες ξεκίνησε και τελείωσε εκτός περιοχής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x