Stoiximan Super League

Βαρούχας: «Σε γενικές γραμμές η διαιτησία ήταν καλή»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας, με εξαίρεση τη διαιτησία στο ματς της Λεωφόρου, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις αποφάσεις των διαιτητών στα ματς της 16ης αγωνιστικής.

Με εξαίρεση το ματς τη διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πλατανιά, ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των διαιτητών στα υπόλοιπα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πανιώνιος-Κέρκυρα 3-1 (Γ.Τζοβάρας):
Σχετικά καλή διαιτησία. Στο πρώτο ημίχρονο ο βοηθός (34’) ακύρωσε κακώς ένα κανονικό γκολ που σημείωσε ο Πανιώνιος με τον Μασούρα, αλλά είχε λάθος θέση και λίγο αργότερα έβαλε γκολ η Κέρκυρα. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Γκιοατά σε ένα επιθετικό φάουλ που έκανε γύρισε και κλώτσησε τον αντίπαλό του και θα έπρεπε να του δείξει κόκκινη απευθείας.


ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0 (Αριστείδης Βάτσιος): Η εξέλιξή του ματς ήταν εύκολη. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις καρτών. Η μία είναι στον Νιασέ (29’) για δεύτερη κίτρινη. Για τον Λημνιό έλεγαν πολλοί για απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ τον βρήκε στο καλάμι αλλά δεν πήγε με δύναμη η πρόθεση, έπρεπε να δει κίτρινη και όχι κόκκινη, αλλά δεν τιμωρήθηκε.

Παναιτωλικός-ΑΕΚ 1-4 (Δημήτριος Καραντώνης): Σχετικά καλή η διαιτησία του. Τόσο το πέναλτι της ΑΕΚ όσο και του Παναιτωλικού ήταν σωστά. Στο δεύτερο ο Κονέ πάει απρόσεκτα και βρίσκει τον αντίπαλό του, βέβαια δεν ήταν κίτρινη κάρτα. Θα παραδεχτώ τον Καραντώνη άμα του τύχει ανάλογη φάση και δώσει πέναλτι σε ματς που θα είναι στο 0-0. Ο Ευθυμιάδης αν και έμπειρος βοηθός έκανε δύο λάθη. Tο ένα μετά το δοκάρι του Παναιτωλικού (41’) υπήρχε εκτεθειμένος επιθετικός ο οποίος πήρε την μπάλα και θα μπορούσε να είχε κάνει το 1-2 και να είχε αλλάξει το ματς. Το άλλο ήταν στο δεύτερο σε ένα οφσάιντ του Γιακουμάκη, ο οποίος καλυπτόταν.

Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 2-0 (Πραξιτέλης Ζαχαριάδης): Ο Μουνιέ έκανε σουτ (12’) ο Kλάγιτς έδιωξε σε κόρνερ όμως δεν το είδε κανείς. Στη συνέχεια ο Mουνιέ σήκωσε ψηλά το πόδι του στον Kαρυπίδη, ευτυχώς δεν μπήκε γκολ γιατί είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Στο 66’ ο Δώνης βρέθηκε στο έδαφος, όμως ο Βάντερσον είχε προλάβει και είχε βάλει το πόδι του στο έδαφος και σωστά δεν δόθηκε πέναλτι. Στο 70’ ο Κοροβέσης ανέτρεψε τον Ινσούα όμως κακώς δεν δόθηκε πέναλτι. Στη συνέχεια δίνεται (71’) πέναλτι για τον Παναθηναϊκό για χέρι του Ντικαμονά, όμως στο ξεκίνημα της φάσης ο Άλτμαν έκανε χέρι το οποίος κακώς δεν δόθηκε. Στο 82’ ο Ντικαμονά πέταξε κάτω τον Βιγιαφάνιες και σωστά αποβλήθηκε . Στο 90’ δεν υπάρχει παράβαση και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο δεν υπήρχε.


Λαμία-Ξάνθη 0-1 (Αναστάσιος Παπαπέτρου):
Δεν υπήρχε κάτι το αξιοσημείωτο.

ΠΑΣ-Αστέρας 0-0 (Εμμανουήλ Σκουλάς): Καλή η διαιτησία του Σκουλά. Στο 14΄ ο βοηθός αφήνει να εξελιχθεί η επίθεση με τον Μανιά γιατί ο αμυντικός του ΠΑΣ καθυστέρησε να κρατήσει την ευθεία, σωστή και πολύ δύσκολη απόφαση αφού ο Μανιάς καλυπτόταν. Στο 30’ ο Καρανίκας μπήκε στην περιοχή συγκρούστηκε με τον αμυντικό, δεν ήταν πέναλτι, όμως δεν ήταν ούτε κίτρινη για θέατρο.

Λάρισα-Ολυμπιακός 0-3 (Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος): Στα πρώτα λεπτά υπήρξαν δύο περιπτώσεις. Στο 4ο λεπτό δεν υπάρχει χέρι του Λαγού, αφού έχει ακουμπήσει ήδη κάτω. Στο 5ο λεπτό ο Μάριν μπαίνει στην περιοχή, πέφτει κάτω, όμως θα έπρεπε να πάρει κίτρινη για θέατρο. Στο 7ο λεπτό ο βοηθός κόβει επίθεση της Λάρισας για οφσάιντ του Γουάλας που δεν υπήρχε. Το πρώτο γκολ του Μάριν είναι σωστό, ο Ταχτσίδης εκτέλεσε σωστά γρήγορα το φάουλ και ο Γερμανός καλυπτόταν.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x